Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiusza ze zwycięzcy

robicie na obiad zawsze 1 czy 2 dania?

Polecane posty

Gość katiusza ze zwycięzcy

ja jedno. jak idziemy na obiad do rodziców/teściów, tam zawsze 2 dania, nie możemy z chopem nigdy tego zmieścić:)

Gość obiaddziś
zależy czy mam czas. przeważnie jedno porządniejsze danie, jak się ma faceta w domu, to nie może być byle kalafiorek, czy zupka lura

Gość kodk
jak się ma faceta w domu to sięgo także zagania do pomocy w przygotowywaniu obiadu jeżeli oboje pracujecie- jak mnie śmieszy ten polaczkowy moherowy bantustan i gadki w stylu "jak się ma faceta to trzeba mu dupę na srebrnej tacy nosić" :D:D

zawsze jedno,nie dałbym rade zjeśc dwóch dań,zbyt wielkie wyzwanie dla żołądka ... www.telefon2.blogspot.com

Gość ja wiemmmmmmmmmmmmmm
1 na obiad 2 to kolacja

Gość ja powiem tak........
w ciągu tygodnia jest zawsze tylko jedno danie no chyba że np dziś mam coś z 2 a od wczoraj zostanie jakaś zupa to wtedy są dwa :D ale w niedziele zawsze mam dwa dania zazwyczaj rosół bo wszyscy lubią lub jakaś inna zupa i drugie....sobota i niedziela są jedynymi dniami w tygodniu gdzie mogę ugotować coś na bieżąco no i możemy wszyscy razem usiąść do stołu w ciągu tygodnia nie ma na to szans bo każdy wraca o innej godz