Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_-_

Czy iskrzenie i mega chemia może trwać wiecznie?

Polecane posty

Gość pytająca_-_

Jak w temacie. Czy iskrzenie między dwojgiem ludzi i chemia która doprowadza do wrzenia może trwać "wiecznie"? Co się stanie po tym jak już zrealizuje się te pragnienie? Czy jest to dobry fundament do stworzenia związku? Czy raczej może pozostać niemsak?

Gość u mnie trwa 7 lat

Gość pytająca_-_
i cały czas macie mega chęć na siebie, taką która zniewala? Czy osoby postronne widzą te iskierki namiętności, poządania?

Gość huuuyerbika
i mnie ponad rok i jest coraz lepiej

Gość accerkaa
U mnie to już trwa hm...15 lat. Jak się spotką swoja prawdziwą miłośc to naprawde zawsze iskrzy i jest chemia, momi wielu problemów i konfliktów przychodzi taki moment-zbliżenie jak był to był dosłownie nasz pierwszy raz ach ;)

oczywiscie , ze tak.. kiedy go nie ma szaleje z tesknoty.. nie moge bez niego wytrzymac, wszyscy to widza i nam zazdroszcza:)

nie sądzę- po prostu przechodzisz w inny stan-taki codzienny :D on jest jak woda, czy tlen -potrzebny do życia choć nie jest na pierwszym planie :P

Gość nie moze

nie, to nie jest przyzwyczajenie ani rutyna.. nie... jest na pierwszym planie , jest najwazniejszy....

Gość rtyu
u nas trwa 14 lat (od początku znajomości)...iskrzy jak diabli...zwłaszcza w łóżku...he,he...

Gość pytająca_-_
dajecie nadzieje, bo troche obawia mnie ta moc iskrzenia ;) wszyscy mowia ze widac to chemie. W towarzystiwe nie widzimy innych. Kolezanka powiedziala ze to mozeokazać się niszczacym uczuciem.

Gość pytająca_-_
"kolezanka CI poprostu zazdrosci " hehe mam taką nadzieje :D mam 26 lat a takie uczucie, chemia zdarzyla mi sie pierwszy raz. Ten facet mnie rozwalil na lopatki........

Gość pytająca_-_
czyli wchodzic w to bez obaw? :D

jasne, dziewczyno.. czasem sie przed tym nie bron.. skoro jestes pewna , ze on czuje do Ciebie to samo.. to pewnie ! i powodzenia Ci zycze

Gość pytająca_-_
poznaliśmy się w pracy 2 lata temu. Wtedy byłam zajęta. Jednak pamietam nasze pierwsze spotkanie ach to było jak grom z jasnego nieba, te iskry.... Później ze wzgledu na to, że kogos miałam staram się go unikać. Teraz od jakiego czasu jestem wolna. On znów zaczął krążyć :) Powiedział mi ostatnio, że jest chemia między nami, że takie pierwszy raz przeżywa tak silne uczucie. Boje się troche wchodzić w ten związek, bo jakby sie posypało, nadal będziemy razem pracowac.

Gość pytająca_-_
sorrki za nielogiczne zdania, ale jak o nim mysle to mam tysiąc myśli na sekunde i pozniej powstaja nielogiczne twory zdaniowe. zreszta jak z nim rozmawiam mam to samo :P

Gość pytająca_-_
to dlaczego jak go widze mam ochote się na niego rzucic i go zgwalcic :P widze jak on na mnie patrzy, jak rozbiera mnie wzrokiem.... Najdziwniejsze jest to, że nie jest to jakiś przystojny facet, raczej przecietny a dziala na mnie jak nikt inny :)

Gość pytająca_-_
kocisko1990 >> dziekuje Ci za uswiadomienie mnie :D chyba potrzebowalam opini osoby postronnej :)

ależ nie ma za co... nie zastanawiaj sie .. kochasz go ! wiem... bo czuje to samo na widok mojego Sz :P

Gość pytająca_-_
czyli to może trwac dłużej :D jest nadzieja :D bylam w 2 powaznych zwiazkach, myslalam ze kocham ale to sie nie umywa do uczuc jakie on we mnie wzbudza. Mam nadzieje ze on czuje cos wiecej niz chec przelecenia mnie :P

Gość pytająca_-_
kocisko dzięki Ci :D 1990 to Twoj rok urodzenia?