Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NECIA1605

podkład za ciemny-pomocy jak rozjaśnić?

Polecane posty

Mam problem, kupiłam podkład z Revlona Colorstay , jest świetny bo dobrze kryje ale za ciemny, chociaż sprzedawczyni powiedziała że odcien mi pasuje ale na drugi dzien stwierdziłam ze jest za ciemny. Jak można go rozjaśnic? Zaznaczam,że to podkład kryjący. Pomóżcie

Gość czarymary88
Kupić dużo jaśniejszy kolor i wymieszać. ;) A tak na marginesie warto obciążac twarz takim ciężkim podkładem? Może lepiej kupić podkład mineralny (ale prawdziwy, nie te drogeryjne) kosztuje niedużo, a krycie ma bardzo dobre. :) zajrzyj na przemiany: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311233

wiesz co mi doradziła Pani w drogerii a ja mam naczynka i on naprawdę dobrze kryje, tylko nie widzi mi sie znowu kupowac jeszcze jednego w tej cenie bo był drogi a z tańszym to nie wiem czy mogę wymieszać. Mam suchą skórę.

wiesz co mi doradziła Pani w drogerii a ja mam naczynka i on naprawdę dobrze kryje, tylko nie widzi mi sie znowu kupowac jeszcze jednego w tej cenie bo był drogi a z tańszym to nie wiem czy mogę wymieszać. Mam suchą skórę.

Gość jhsaas
Polecam Dermacol - kolor 208. Jest naprawdę jasny. Nakładam kropelkę na grzbiet dłoni i normalny podkład, który chcę rozjaśnić. Mieszam pędzlem i gotowe :) Dermacol jest bardzo kryjący. Sam dany na twarz może być za ciężki, ale używam go do rozjaśniania fluidów. Kosztuje około 26 zł. Można go dostać w zapyziałych drogeriach i na allegro :) Już nie martwię się dobraniem odpowiedniego odcienia. Serdecznie polecam.

Gość onaaaa27
Z tego co wiem to ciemniejszy podklad mozna wymieszac z kremem np nawilzajacym. Troche podkladu do kremu i szukamy swojego odcienia. Sama tak robilam pare razy :)

Gość *gsdjh*
Niestety po wymieszaniu z kremem podkład traci właściwości kryjące i strasznie się błyszczy :( Zachęcona poradą próbowałam, ale nic z tego.