Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rihanna____

ide dzis na randke z facetem z marzen i NIE MOGE SPAC

Polecane posty

Gość rihanna____

czuje sie jakbym byla na prochach ! mialam problemy z zasnieciem, obudzilam sie przed 4 i nie moge spac :/ mam tyle energii ze moglabym isc biegac . Nie moge doczekac sie wieczoru :):):)

Gość
facet z netu czy reala ?? :D

Gość rihanna____
probowalam zasnac ale niestety nic z tego ! Mam takie uczucie jakby za chwile serce mialo mi wyskoczyc z klatki piersiowej,doslownie jakbym wziela narkotyki. Oczy na szczescie nie sa opuchniete ;) zrobie sobie jeszcze jakis oklad z herbaty i pojde na spacer zeby sie dotelnic. Jak sie poznalismy? To naprawde niespotykany zbieg okolicznosci :) poznalismy sie na nk - i okazalo sie ze chodzilismy kiedys do jednej klasy w podstawowce (jego akurat nie pamietalam o dziwo,bo wiekszosc klasy tak:P) i jak zaczelismy rozmawiac to sie okazalo ze mamy podbobne zaintersowania,te same upodobania muzyczne,kulinarne etc. :) dodam jeszcze,ze jest cholernie przystojny :) Ja- taka zawsze pewna siebie i odwazna chyba bede sie trzasc jak galaerta...trzymajcie kciuki :)

Gość rihanna____
he he :) a ostatnio mowilam jak to ja nienawidze walentynek :D moze je w koncu polubie ;)

Gość Milaszka
To kto kogo znalazl?

Gość rihanna____
już nie mogę się doczekać kiedy powie mi o swojej żonie i dzieciach a wtedy to już w ogóle się posikam ze szczęścia :)

Gość rihanna____
hehe jak widac bez podszywu sie nie obylo :D zazdroscisz podszywaczko,ze tak piszesz ?;) ja do niego napisalam pierwsza ale od razu zawuawzylam entuzjazm z jego strony. JEstem zdziwiona jak wiele nas laczy. Moze jutro napisze czy randka sie udala :p ps licze na to baaardzo !

Gość rihanna____
aha ale zeby nie bylo- to moja przyjaciolka ma najwieksza zasluge w tym wszystkim. Znalazla go na nk i podrzucila mi linka do niego. Nigdy czegos takiego nie robila a tu taka niespodzianka. Sama mowi ze to zrzadzenie losu ;)

Gość ewrewd
"jego akurat nie pamietalam o dziwo,bo wiekszosc klasy tak" nie pamietasz, bo pewnie byl brzydki i nie zwracalas na niego zadnej uwagi :o

Gość po ile macie lat

Gość rihanna____
to nie chodzi o to czy byl ladny czy brzydki w wieku lat hmm ? niewiem ile sie ma jak chodzi sie do 1 klasy podstawowki :p Ja pamietam wiekszosc ludzi z imienia i nazwiska ,chlopakow fajnych i tych mniej ale jego kompletnie nie pamietam ! Jestesmy w tym samym wieku - 21 lat

Gość rihanna____
moze to wszystko przezywam za bardzo itd. ale nawet niewiecie jaki mam przez te ostatnie kilka dni wspanialy humor ! moglabym gory przenosic ;) jestem optymistka i mysle ze naprawde bedzie dzisiaj fajnie :)

Gość no to powodzenia
lubie takie romantyczne historie, Napisz, jak było.

Gość rihanna____
pewnie ze charakter sie liczy. Ja jestem tak nakrecona tym spotkaniem bo wkoncu poznalam faceta ktory jest bardzo podobny do mnie ! Zalozylam ten topik dlatego ze spac nie moglam i chcialam zeby mi czas szybciej uplynal :) ale mysle,ze wpadne tu jeszcze i dam znac jak sie to wszystko potoczylo i czy moze po raz pierwszy w zyciu bede miala udane walentynki. narazie uciekam z kafe pozdrawiam

Gość rihanna____
No ma wspaniały charakter. 21 cm długości i 18 cm obwodu :classic_cool:

Gość co w tym dziwnego offermo
że dziewczyna zwraca uwagę na wygląd? każdy zwraca, zapewniam cię, ale guzik z wyglądu jak charakter beznadziejny i odwrotnie, bo tak piszesz jakby caly świat był beznadziejny i winny że ty ani wyglądu ani charakteru.

Gość zawiedziona na mężczyznach24
offermo zgadzam się z tym co piszesz tak sie zastanawiam tylko czy Twój wygląd na serio jest taki be czy to tylko wymysły

Widać, że zawsze chodzi o wygląd. Wystarczył link do profilu a dziewczyna zakochana że hej! :P Czyżby wycztała jego harakter ze zdjęcia w profilu? Nie ma tutaj ludzi ochydnie brzydkich, są tylko tacy co o takiej reakcji dziewczyn jak autorka na swoją osobę mogą tylko pomarzyć.

Gość Aidekk
Offermo, nerwy i złość to nic innego jak oznaka kobiecej bezsilności albo braku intelektu :D. Reakcja złością jest okazaniem bezradności na Twoje słuszne argumenty, albo po prostu krzykiem zakompleksionej kobitki :D...

a ja sobie tak to czytam się tak tylko zastanawiam dlaczego pan offerma wchodzi na każdy tego typu topic i odbiegając od głównego tematu wypisuje: 'a bo wy i tak patrzycie na wygląd a nie na charakter, po co opowiadasz bajki' itp:) czy ma w tym jakiś konkretny cel?:)

Gość kieliszek wodki i dalej
nie mow do niego pan, bo on tego nie lubi.

Czytałem taki artykuł chyba w Chicago Tribune: Większość mężczyzn w internecie kłamie, że lubi spacery o zachodzie słońca po plaży. Poza tym... jak może sie spodobać charakter człowieka przez NK?

Gość Aidekk
"Czytałem taki artykuł chyba w Chicago Tribune: Większość mężczyzn w internecie kłamie, że lubi spacery o zachodzie słońca po plaży." - bo liczą na naiwną i szybki numerek, w końcu seks jest w cenie, ktoś nie umie uczciwie to dostanie jak umie. A naiwna zawsze się znajdzie... "Poza tym... jak może sie spodobać charakter człowieka przez NK?"- Nie można. Ale na czatach i tego typu instytucjach już tak. Rozmowa daje więcej niż wszystko, można człowieka poznać ale pewność, że mówi szczerze? Raczej tego nie ma. Zresztą podobnie jak w życiu.

zdarzało mi się że bardzo długo myślałam o kimś, że jest bardzo fajny itp, własnie poznając jego charakter (np przez rozmowy na gg), oczywiście to było na podstawie tylko tego co wiedziałam, lub co myślałam....później się okazywało że niekoniecznie pisał prawdę;( w każdym razie, nie myślałam wtedy nawet o wyglądzie, bo niekoniecznie był ten człowiek w moim typie (choć nie był brzydki - to fakt, ale pewnie na ulicy nie zwróciłabym na niego uwagi). Jeśli facet ma do czynienia z wrażliwą dziewczyną to zapewniam Was, że jego dobry charakter może przyprawić ją o bezsennośc:)