Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana swoim stanem

czy taka dziewczyna jak ja ma szanse miec kiedys swoja rodzine?

Polecane posty

i byc szczesliwa z kims w zwiazku? bo podejrzewam ze ze mna cos nie tak w relacjach damsko meskich mam zle dosw, zakochiwalamsie zawsze bez wzajemnosci a jak juz ktos sie mna zainteresowal to mi ta osoba nie pasowala i tak cale lata... nie wspomne juz ze dosw seksualnyuch nie mam wcale a najlepsze w tym wszystkim ze uchodze za ladna mila dziewczyne tylko chyba szczescia mi brak czy wg was cos ze mna zle?

dzieki, tak tez myslalam ze nikt tutaj sie nie wypowie

Gość Kika00
a ile masz lat wogóle?

29, zalosne wiem

Gość nie masz szans i nie rob
sobie zludzen :classic_cool:

dzieki, tak tez myslalam ze w moim wieku to juz jestem na straconej pozycji ale dzieki za odp

Gość Kika00
a opowiedz cos o sobie... byłas kiedys z kims?całowałas sie?wogóle byłas kiedys zakochana?odpowiedz a cos sie pomysli jaki jest w tym powód....

Gość prawiczek z forum....
ja mam prawie 24 i tez jestem sam ale czy czuje sie z tym zle moze czasem ale doszedlem do wniosku ze jak sie ma byc z byle kim to lepiej byc samemu a moze mnie nikt nie chce ?

zawsze bylam zakochana bez wzajemnosci moj zwiazek jedyny trwal 2 msc i jak sie okazalo facet mial juz dziewczyne pozniej kilka milosci bez wzajemnosci i oto jak teraz to wyglada tak, calowalam sie

Gość alek3434
daj foto

oferma co maszna mysli piszac ocenic potencjalnego kandydata? wiesz ja tez mysle ze nie mam szans, chciaalm znac tylko opinie obiektywnych ludzi

Gość A moja koleżanka miała
35 lat jak wyszła za mąż za faceta młodszego od siebie. Nie miała wiele doświadczenia w związkach i są ze sobą prze szczęśliwi. Po prostu trafił swój na swego.

Gość ależ masz szanse
ależ masz szanse ......i to wielkie szanse, choć tego nie widzisz, tak samo jak nie jesteś w stanie widzieć atrakcyjności w spotykanych połówkach. Bo powinnaś wiedzieć że tych pasujących połówek jest zawsze więcej, bo wiele pasuje zupełnie dobrze lub prawie dobrze...i tyle wystarczy do stworzenia udanego małżeństwa i rodziny. Warto zmienić sposoby szukania i zmienić kryteria wyboru, ale zawsze warto szukać wśród panów bez zobowiązań (bezdzietnych) i koniecznie szukać kawalerów a nie rozwodników. Pamiętaj że jest wielu samotnych facetów którzy też szukają odpowiedniej kobiety do założenia rodziny i chcą mieć kochającą żonę., często są to fajni faceci którym nie udaje się latami spotkać dziewczyny bo jakoś tak nie maja szczęścia....i gdzie szukać dziewczyny?

dziekuje za cieple slowa ciesze sie ze nikt tutaj nie wysmialmoich problemow tylko wiecie co? ja chyba juz sie poddalam bo nawet nie szukam jakas taka beznadzieja mnie dopadla chyba po czesci mam to na swoje zyczenie

Gość sssssssssjakas
a ja mysle ze doswiadczony dojrzaly facet nie zechce dziewicy 29letniej i nie ma sie co oszukiwac, skakac z radosci nie bedzie

Gość też mi brakuje kogoś...
może źle podchodzisz do zalotów? :D są różni ludzie i różne sposoby na nich... ;) a może po prostu jeszcze nie spotkałaś TEGO faceta? :)

ssssssjakas pewnie masz racje:O

Wiesz kawałek błony to nie przeszkoda, sądzę że rozchodzi się o coś innego.

Gość wolicie doswiadczone
tak tylko mowisz, ale dosw facet nie bedzie zadowolony z takiej syt wiem co mowie

weź autorko sprawy w swoje ręce. Obejrzyj film "Łechtaczka , piękna nieznajoma" , naucz się sama robie robić dobrze, przejdzie napięcie seksualne a tym samym poprawi ci się spojrzenie na świat i ludzi.