Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Hej sa na kaffe dzisiaj szczesliwe osoby

Polecane posty

Jestes szesliwa/y dzis bo ja donich nienaleze, i mnie zastanawia czy jestem wyjatkiem jednym z nielicznych? pozdr.

Gość dsfsd
nie na cafe sa tylko nieudacznicy :D

jo jestesm szczesliwa :D chociaz tak w połowie...ale zawsze cos :Dmacie serducho ode mnie 😍 i buziola 😘 i nie smutać sie juz

Diabollica 27 dzieki. Fajnie slyszec ze jednak ktos jest szczesliwy, taka nutka optymizmu. Pozdr

Gość ja nie śpię ale ziewam
zalezy co nazywasz szczesciem. 😴

ja jestem baaaardzo happy:D w piatek poczta przyszlo do mnie ogromne czekoladowe serducho i tomik wierszy....a dzis moj skarb dzwonil i gadalismy 40 min.... a w maju juz prezyjezdza:D wygralam aukcje na allegro, jade dzis do siebie , jutro zac zynaja sie zajecia na uczelni, ubiore sie w nowe buciki i ciuchy i zadam szyku, bede sobie bez przypalu palic w mieszkaniu--w koncu u siebie jestem i spac do poludnia przez tydzien:D zycie jest piekne!!!a moja coreczka siedzi ma na kolanach i slucha kroliczka titou:Dpozdro dla wszystkich

Gość I ja się dołączę
jak tu pocieszacie. Serducho chętnie przyjmę :)

Gość szczesliwa jedna
Jestem szczęśliwa , choć samotna

Gość I ja się dołączę
Autorze, na pewno nie jesteś wyjątkiem

wlasnie sie dowiedzialam, ze zaliczylam kolo z mikroekonomii:) jestem szczesliwa:)

Gość bujakaaaaakldnh
A mi dziś smutno, są Walentyki-debilny zwyczaj, mój mąż siedzi i ogląda tvnturbo.Specjalenie sie dzis uwalowałam, wystroiłam i tylko usłyszałam: "Co żeś sie tak wystroiła?!", więc przebrałam sie w dresy, zmyłam makijaż i położyłam dziecko spać...Dzień jak codzień, a jednak coś w nim jest niezwykłego

Gość sirius
Ja też nie smucę się choć chyba samotność jest do tego powodem.Co mi da że będę się zadręczał,trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i iść dalej.Może tuż za rogiem znajdę swoją miłość?

hej Amorko!A czemu Ty nieszczesliwy.Jak kregoslup, jesli lepiej to ,na tance biegnij a nie smuc sie:).Ja wczoraj na party z przyjaciolmi, maz dzis w pracy, a jutro Rosenmontagzug i trzeba sie cieszyc a nie smucic?

Gość dioramaa
ja nie jestem, choć chcialabym :)

Noto fajnie niektorzy sa zroznych powodow szczesliwi jak czytam inni szczesliwi ze swoich polowek gluwnie mi chodzilo o szczescie z bycia z druga osoba jak tam kolega pisal. To ino ja tak mam. pozdrawiam was wszystkich, spedzcie inaczej ten dzien zbliska osoba. narka

Gość I ja się dołączę
Masz rację, Sirius; od wczoraj dobrze mówisz

Elena 50 hej kregoslup juz ok ale w zwiazku czuje sie sam. do pomaranczy zapomnialem nicka ty ktora ma meza, tak to jest jak czlowiek niedocenia co ma,

Gość SZCZĘSLIWA JEST IKE
bo siedzi 24 na godzine na kafeteri Tak nie wiele potrzeba do szczęścia :)