Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_B_C

Jak dać do zrozumienia dziewczynie, że to już koniec?

Polecane posty

Gość A_B_C

Jak dać do zrozumienia dziewczynie, że nie widzisz możliwości związania się ponownie, gdy jej ciągle zależy i nie daje za wygraną. Próbowałem się nie odzywać, próbowałem tłumaczyć, próbowałem być miły, zawsze było stanowcze nie, co robię nie tak?

Gość chce sie pochwalić
powiedz,ze masz kogos innego to może podziała, trochę brutalnie ale moze odniesie skutek, ja tak zrobiłam z byłym

Gość amicorum
W takim razie jedyne wyjscie to związać się z kimś

Gość musi sie zakochac
w kims innym...polecam...takim sposobem przestałam nawiedzac chłopaka ,ktorego kochałam...mam innego

Gość pyskacz jadowity
trochę szczerość!! myśle,że powinna podziałać:) takie kombinacje nie są w cenie:classic_cool:

Gość A_B_C
Może jeszcze jakieś sugestie, poza tym chętnie poznam rozwinięcie tego podejścia dotyczącego szczerości, bo rozmowy jak do tej pory nie pomagały.

Gość pyskacz jadowity
rozmowy??tzn napisałeś jej na gg "odwal się":P:classic_cool: rozwinięcie szczerośći... nie wierze,że normalna kobieta,której facet milion razy powtórzył,ze ma ją w dooopie nadal tego nie rozumie:O może dajesz jej złudne nadzieje? a może ona po prostu nie chce się całkowicie od ciebie odcinać?

Gość pyskacz jadowity
"próbowałem się nie odzywać" a takie zachowania zmuszają kobiety do dogłębnej analizy-co jest nie tak-:classic_cool: więc może przestań się zachowywać jak dziecko z podstawówki,któremu zabrano patyczki do liczenia:O

Gość msdhfsjfhbsjbhfAZF
Autorze napiszę Ci szczerze , ze wcale nie dziwie się , iż Twoja eks zachowuje sie w taki a nie inny sposób.. w końcu swojego czasu mówiłes jej , ze jest całym Twoim swiatem , ze ją kochasz i zawsze z nia będziesz... ot... nie byłes pewny swych uczuc to po co zawracałes jej głowe... ona najwyrazniej kocha Cie całym swoim sercem.. próbuje walczyc... ma klapki na oczach ...postaw sie na jej miejscu... napiszę tak... zyczę Ci abys kiedys pokochał kogos tak bardzo jak ona Ciebie i oby Twoja druga połowka kopnęła Cię w tyłek... na nic innego nie zasługujesz, mydliłes jej oczy wiec teraz nie proś ludzi z kafeterii by pomogli rozwiazac Ci twój problem... nawazyłes piwa to teraz je wypij..