Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

chłopak zabrał moje ostatnie pieniadze i poszedl na narty

Polecane posty

ja siedze sama w domu caly dzień, zablokuja mi dzisaij internet bo nie zapłaciłam i nie mam na fryzjera.....:(egoistyczna swinia!

Gość hgtghttytty
chłopak ci zabrał heh to chyba kradziez??

przejezyczyłam sie- narzeczony,przyszly mąż...

i ty tak dałas sobie zabrac pieniadze.wez wywal dziada,bo pewnie nic nie robi tylko lezy do góry dupą i liczy na ciebie

Gość do rus
alkoholik ?

wiedział ze bede zła a i tak poszedł...nie odzywam sie do niego...

a mi zawsze 10 kazdego miesiaca przysyłaja smsa ze jak w przeciagu 5 dni nie zapłace to mi zablokują.. a dzis juz 15:( alkoholikiem nie jest,choc dużo pije i lubi...

jak boga kocham zadna prowokacja... moze jestm głupia, kocham go, problem w tym ze on nie szanuje pieniedzy i trwoni tyle ile ma nie mysli ze pózniej bedzie brakowac

"i trwoni tyle ile ma " ale tu chodzi o to, że on nie ma, a trwoni, TWOJE :O:O Czy ty nie widzisz, w jakim bagnie siedzisz? weź przeczytaj od początku co tu już napisałaś :O:O Co nie zmienia faktu, że to pewnie prowo :D

troche postow juz tu dałam...żaden nie był prowokacją...no cóż dla mnie to smutne...moze dodam że nie mieszkamy sami...teraz akurat z moimi rodzicami...on zarabia ja mam tylko stypendium od rodziców kasy nie dostaje

swoje ostatnie pieniadze wydał na wczorajsza kolacje walentynkową... a że przyjechali do nas znajomi na narty ( ja nie jezdze) on musiał koniecznie z nimi sie wybrac!

i ty koniecznie nic z tym nie zrobiłaś, tylko koleś pojechał za twoją kasę z waszymi znajomymi na narty, bo ty nie jeździsz... wybacz, ale mój umysł tego po prostu NIE OGARNIA. Bo co dałaś mu jakiekolwiek pieniądze? :O

wczesniej mu obiecałam że mu dam.... ale miałam tęż nie oczekiwane wydatki inie zostało mi tych pieniazków za wiele tylko sto złotych które jemu obiecałam....no a tu net nie zapłacony i wogóle lipa bo nic sobie nie kupiłam a miałam w planach małe zakupy - kosmetyki i takie drobiazgi jak to kobitka...

Gość Bodhissatwa
Jak nie ma kasy to mógł Cię nie zapraszać na kolacje walentynkową tylko kupić kwiatek i kartkę. Poza tym dlaczego masz mu oddawać swoją kasę, jeśli nie pracujesz i utrzymujesz się z marnych groszy ze stypendium, a on zarabia. To on powinien Ci dawać kase. Ile on zarabia? I jeszcze jedno! Jak nie ma się kasy na rachunki to się nie jeździ na narty. Najpierw obowiązki tzn. rachunki, raty, jedzenie, a potem przyjemności.