Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssswew

uważam ze lepiej być w zwiazku bez milosci

Polecane posty

Gość sssswew

ok miłośc jest piekna ale ryzykowana i wiele moich znajomych jak i ja sama przez nia nieraz dalam sie nabrac wybaczalam gdy nie powinnam bylam nią zaślepiona cierpialam zadluzalam sie dla facetów itp. Jak jestesmy w zaiwzku bez uczucia moze nie ma tego zaru ale jest to obraczone mniejszym ryzykiem.Nie wyjemy po nocach za facetem nie drzymy czy nas nie zdradzi nie płąszczymy sie przed nim i amy zrowe podiescie.Potrafimy powiedziec "nara"jak naprzyklad pije albo nas olewa albo zdradza zachowujemyu godnosc i mamy nad tym kontrole.A milosć to brak kontroli.Dlatego wlazlam w zwiazek bez odrbobiny uczucia i pierwszy raz w życiu spie spokojnie.Mam tylkonadzieje że si ew nim nie zabujam.trwa to juz rok wiec chyba nic sie nie zmieni

Gość Milasza
Ciesze sie ze masz zycie spokojne

Gość lucian B
to po co byc z takim facetem v- ztego opisu wynika że ten facen byłby nie lubiany przez swoja niby dziewczyne> Jak mozna byc z kims na kim tak naprawde CI nie zależy ???????????????????????????

Gość sssswew

Gość lucian B
to napisz powody dlaczego nim jestes ??

Gość lucian B
bedzie szybciej i krócej

Gość sssswew
ale ja go lubie tylko nie kocham nioe jestem o niego zazdrosna jak si epoklocimy nie dzwonie do niego bo wcale sie tym nie martwie...móie trudno i tak nie czuje tego czegos wiec nie tesknie i ie wyje,przez to mam nad tym kontrole i to on czuje ze mu sie wlai grunt pod nogami wczasie kłotni nie ja.I jest to jedyny facet który mnie szanuje i nie dąsa sie nie milczy wnieskonczonosc bo sie porzed nimnie płaszczylam nie ryczłama nie wydzwaniałam i wie ze jego pozycja nie jest tak pewna

Gość sssswew
chce dzieci:)I tak im to wytłumacze zeby potem mi corka sie nie trula lekami i nie zawalała studió przez faceta chciałabym by miala takie podejście jak ja

czyli od poczatku bedziesz tlumaczyc corce lub synowi, ze jestes z mezem/ facetem tylko z rozsadku tak? i ze to najlepszy model?

Gość sssswew
to nie jest wygodnictwo.To zdrowy rozsadek chce miec trzezwe spojrzenie na rzeczywistosc nie chce robic glupstw nie chce cierpiec itd.Tak jest ok.ilosc ma zalety nie przecze ze jest to fajne ale to ryzykowne i niestetety ale ryzyko jest wieksze i cierpienie potem tez.A taknie ma emocji ani tych pozytywnych w stylu drzenie rąjk głosu tesknota lae tych negatywnych w stylu spazmy i brak apetytu tez n ie

a ten facet kocha Cie czy tez nie? Bo taki zwiazek bez milosci z obu stron moim zdaniem nie ma szans na przetrwanie.

Gość lucian B
Powód jest jeden?? Bo Cie szanuje?? no to zycze szczescia przyda wam sie a chłopakowi współczuje być z panią lodowa

Gość sssswew
tak napewno nie bede opowiadała dziecku o jakis uczuciach rodem z romansow i filmów bo to tylko bol i nieszczescia.Zauwaznie ze taksie koncza z reguly wielkei uczucia

ak napewno nie bede opowiadała dziecku o jakis uczuciach rodem z romansow i filmów bo to tylko bol i nieszczescia.Zauwaznie ze taksie koncza z reguly wielkei uczucia milosc to uczucie rodem z romansow i filmow?? grow up, fast :-)

Gość sssswew
o mnie kocha.A ja go ani troche tylko kog lubie zwyczajnie to wszystko nic do niego nie czuje. A on sie straa bo jestem inna niz w przypadku bylych którzy wiedzieli ze mi zalezy i mieli wąłdze nademna stawiali warunki milczeli jak sie poklocilismy grali na emocjach itd

Bzdura jak Cię zdradzi czy oszuka to będziesz wyć w poduszkę wiec nie pisz że lubienie jest bezpieczniejsze od kochania. Zaufanie jest najwazniejsze :P

Gość kim jesteś prostytutką
a jak ty chodzisz z nim do łóżka????????????????????????

Gość sssswew
owszem przeżylam s woim życiou uczucia rodem z romasu,kochałam bardzo wiele wybaczalam i na zle mi to wyszło.Aolalabym zeby tego uczucia ni ebyło...za te pare pieknych chwil wiele miesiecy potem przypłapacałam.

Gość lucian B
Widac ze dostałaś po dupie w zyciu ale teraz to samo robisz swojemu, jak może się rozejdziecie to Ty na chłodno do tego podejdziesz a w nim będzie sam ból. Stajesz sie tym co tak nie nawidziesz

Gość bzzzz....
sssswew Mylisz prawdziwa dojrzala milosc ze szczeniackim slepym zauroczeniem. widac nie doroslas jeszcze do powaznego zwiazku skoro uczucie jest dla ciebie rownoznaczne z zaslepieniem i tylko cos takiego przezywalas.

Gość sssswew
raczej nie bo j za nim nie tęsknie czasami nawet nie chce mis ie znim spotykać.Nie raz tak sobiemyslałam czy byłabym zazdrosna jakby znalazla kogos to nie bylabym.To jedyny facetet o ktorwgo w ogole zazdrosna nie jestem.Po tym poznaje brak uczucia.Chodze znim do łózka i tylko znim wkoncu jestem z nim w zawiazku.z innymi nie sypiam

Gość bzzzz....
sssswew I z tego co opisujesz to nigdy nikogo nie kochalas bo nie wiesz co to znaczy. Bardziej bylas uzalenziona od 2 osoby niz darzylas ja prawdziwa dojrzala miloscia.

Gość sssswew
ktos kogo kochałam zaostawilam po miesiacach terapi mi sie udalo go zostawić,znecal sie psychicznie.Nie potrafiłam odeisc wiedzial ze mi zalezało znal moja psychike idealnie jak ja ostatecznie zerwalam kontakt on chcial powrotu musiałam rzucic prace wyjechac do innego kraju zeby zapomniec i do niego nie wrócić.Cale zycie sobie zezorganiozwalam

Autorko, piszesz ze go lubisz. bardzo? Pewnie bardzo, skoro jestescie razem rok i nie zamierzasz tego zmienic. Jestem pewna ze go pokochasz, moze nawet juz go kochasz. i git. Zyjcie razem dlugo i szczesliwie.

sssswew---dobrze wiesz ,że to nie jest dobre wyjście,oszukujesz się .

Gość sssswew
no włąsie go nie kocham a chociaz troszeczke to bym chciała.Wole spac niz z nim gdzies wyiść jak mi mowi o swoim problemie neiraz to moje wydaja mis ie wazniejsze.Z tamtym facetem tak nie miałam nie spalam po nocy jak miał problem atego to nieraz tak slucham z grzecznosci ale lubie go tak zwyczajnie.Tylko jak za czesto si espotykamy to mam dosyc