Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafe macchiato

dlaczego mężczyźni są tacy skomplikowani?

Polecane posty

Gość cafe macchiato

Moja krótka historia: 1. Poznaje w podróży chłopaka, długo rozmawiamy, bardzo mi sie podoba. Wydaje mi się, że ja mu też, tym bardziej że... 2. Zaraz po pożegnaniu, gdy każdy już poszedł w swoją stronę on się wraca i prosi mnie o maila. Hurra! na pewno coś z tego będzie! 3. Czekam 2 tygodnie i nic, żadnego odzewu. 4. Postanawiam napisać pierwsza maila do niego. Takiego wesołego, przyjacielskiego (co by się nie narzucać za bardzo) 5. Odpisuje mi od razu, ale w tym samym tonie :( I koniec historii :((( Myślałam, że jak chłopak bierze ode maila to znaczy że mu się podobam. A on chyba chce się po prostu przyjaźnić... Chyba że czegoś tu nie rozumiem...

Gość tvdladebili
pewnie mu sie odwidzialo :o a Tobie nigdy sie tak nagle nie odwidzialo ze sie tak dziwisz?

Gość pyskacz jadowity
eee...liczyłam na jakąś love story ,a tu nic:O

Gość cafe macchiato
ja też liczyłam na love stroy

Gość cafe macchiato
macie tylko jedną wajchę

Gość cafe macchiato
Ktoś się pode mnie podszywa, więc jakby co - nie wszystkie posty są moje

Gość nic takiego skomplikowanego
Pamiętajcie dziewczyny, że faceta, zwłaszcza nowo poznanego należy traktować i interpretować jego zachowanie, jakby to był ktokolwiek inny z Waszych znajomych. Jakby koleżanka z pracy odpisała Ci po dwóch tygodniach co byś pomyślała? A jak natychmiast w przyjacielskim tonie, to co byś pomyślała? I traktuj to dokładnie tak samo. To, że na coś tam liczysz, czy ze go kochasz, nie ma absolutnie żadnego wpływu na jego zachowanie.

Gość
zartujesz ?? Mężczyzna to "najprostsze" w obsłudze stworzeniwe na świecie ... wystarczy zrozumieć iz w przeciwiństwie do nas są ... normalni :) i zaraz świat staje sie piękniejszy ... łatwiejszy ...

Gość cafe macchiato
a myślałam że mnie weźmie od razu :( ten nade mną to podszyw

no odpisał na pierwszego maila i już ma byc starsznie zakochany? nie rozumiem dlaczego uznalaś to z akoniec historii. Napisz z nim jeszcze pare maili, może 'na żywo' na GG. Umowcie się potem na spotkanie, dlaczego tka łatwo się poddajesz?

Gość cafe macchiato
Chyba nie jest nieśmiały, zresztą właśnie chciałam go tym mailem tak delikatnie ośmielić. już więcej ośmielać nie będę Ale czy facetowi moze sie tak po prostu bez przyczyny odwidziec? Myślałam, ze to tylko baby tak

Gość Damian... tak to ja
może on po prostu kolekcjonuje maile?

Gość tvdladebili
facetowi tez sie czasem odwidzi :o a nie jest niesmialay bo o mejla poprosil nie ?

Gość cafe macchiato
no nie zakochany, bez przesady. Ja też nie jestem zakochana. Ale myslałam że to się potoczy jakoś normalnie, tj ze bedziemy do siebie pisac i a tak to już sama nie wiem co myśleć

Gość
a poyslalas ze jest zwyczajnie zajęty ?? nie wiem praca sesja ?? ... DZIEWCZYNA ???

Gość cafe macchiato
Zajęty nie jest. Nie ma dziewczyny - sam mi o tym powiedział i zapytał się i mnie czy jestem wolna. Na prawde wszystko wskazywalo, ze rozmowa idzie w dobrym kierunku. A jeszcze to, ze sie specjalnie wrocil, zeby mnie poprosic o maila. A potem cisza. To jest według mnie trochę dziwne, Dlatego tutaj piszę, może ktoś rozszyfruje o co tu chodzi

Gość poznajesz gościa w podróży
i od razu z obcym facetem gadacie o prywatnym życiu, kto kogo ma, a w kim jest czy nie jest zakochany? Przecież to na kilometr pachnie desperacją. Nie mówiąc o tym, że mogłaś trafić na jakiegoś psychopatę.

Gość gdzie tu komplikacje
facet nie jest zainteresowany i kropka.

Gość
heh ale to chyba pomyliłas kafe z wizytą u wróżki :d choc efekt zapewne podobny :D a co my jestesmy skąd ja mam wiedzieć ??? hehe Wg. mnie zmienil zdanie/ poznał inną/ miał chwile sabości/ przemyślał i uznal ,ze nie jestes w jego typie. .. niepotrebne skreslić ... sorryale tylko to wydaje mi sie wiarygodne :/

Gość cafe macchiato
Nigdy z nikim nie rozmawiałeś/aś w pociągu? Można sobie szczerze porozmawiać nie podająć adresu ani telefonu, prawda?

Gość cafe macchiato
niektóre to nawet obciągają w pociągu

Gość cafe macchiato
do: gdzie tu komplikacje Dzięki. O taką prostą odpowiedź mi chodziło. Też tak myślałam. A może umiesz jeszcze wytłumaczyć po co w takim razie specjalnie się wracał, żeby wziąć maila skoro nie zamierzał do mnie pisać? Dzięki za krótką, męską, prostą odpowiedź

Gość cafe macchiato
a po co kobiety obiecuja kolejne spotkania a potem sie wykrecaja? Bo są za mało asertywne żeby od razu odmówić? Bo chcą kogoś lepiej poznać, żeby się przekonać, że to nie ten? Są tysiące możliwości... Ale wy mężczyźni też jesteście skomplikowani...

Gość nic takiego skomplikowanego
Po co brał mejla i specjalnie po niego wracał? Nie wiem, może to był impuls, może potem po prostu zapomniał, albo pomyślał że to było głupie. W sumie nic o nim nie wiem, ani o jego charakterze, ani o bieżących sprawach jego życia. Ty wiesz niewiele więcej, więc każde wyjaśnienie będzie tylko daleko posuniętym przypuszczeniem. Jeśli bardzo chcesz wiedzieć, zapytaj go, ale radzę raczej gadać sobie z nim dalej i czekać na rozwój akcji albo brak tego rozwoju.