Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podsumowujac temat

Czy zauwazyliscie ze dziewczyny obecnie to albo karly albo zyrafy??

Polecane posty

Gość podsumowujac temat

jak ide ulica we Wroclawiu to albo takie liliputy 158-162 cm albo znow takie 180 i nawet powyzej 180cm (liczac bez obcasa) babochlopy mnie mijaja. Malo optimum, same ekstrema. ohyda

Gość a jak mam
174 cm to jaka jestem ?

Gość podsumowujac temat
wysoka ale jeszcze nie babochlop

Gość hheheh no jeszcze
mnie tak nikt nie nazwał. Mam ładną figurę , długie zgrabne nogi i dlatego też moj wzrost mi odpowiada w 100 %

Gość smialo stwierdzam
ze kobiety od ok 178-180 cm traca proporcje i wygladaja troche koslawo. bez urazy

Gość hheheh no jeszcze
a jakie wg Ciebie to średnie skoro do 162 cm zaliczasz karly ?

Gość wysokie laski sa beznadziejne
bo mają duże stopy powyżej 42 i dlatego mają szerokie pochwy !! Tragedia! Jeszcze nigdy nie spotkałem laski żeby miała rozmiar buta 43 i była ciasna!!

Gość kasia3333333333333333333333333
dziękuję, więc jestem koślawym babochłopem. no ok:) niech wam będzie:)

Gość speczjalist
traca proporcje tylko te wysokie ktore sie garbia i udaja ze sa male. te wyprostowane i pewne siebie wygladaja suuuper!

Gość hheheh no jeszcze
a takie bardzo niskie też często tracą proporcję, a jak przybiorą na wadze, to wyglądają tragicznie :o Ale nie żebym coś miała do niskich, bo uważam, że każdy może wyglądać pięknie, bez względu na wzrost. Zależy to od indywidualnych predyspozycji.

a co ma pochwa do rozmiaru stopy? gdzie ty właściwie tego swojego xxx wkładasz?:)

Gość hheheh no jeszcze
Haha , ja mam rozmiar buta 39.5 czasami kupuje 40stkę i własnie jestem ciasna :) Może Ty masz problem z małym penisem, co ? A w ogole jakies statystki prowadzisz, że jeszcze nie spotkales takiej kobiety , przed seksem sprawdzasz numer buta a potem robisz statystki :)?

A to że jak laska ma duże stopy to jest zbyt bogato obdarzona przez naturę pomiędzy nogami i podczas podniecenia jej pochwa rozszerza się do średnicy ok 6 cm!! A 6 cm średnicy grubości przeciętnie wynosi co drugi męski pitak !!

Gość hheheh no jeszcze
idąc Twoim tokiem myślenia, to facet, ktory ma małą stopę , ma rownież małego fiutka. To pochwal się może swoim rozmiarem buta, a być może to wiele wyjąsni:)

ale to w sumie prawda ze dziewczyny 180 nie wygladaja za ciekawie :P sam mam 186 ale podobaja mi sie najbardziej te 165-170 :)

Gość hheheh no jeszcze
skąd masz takie dane, Kolego ?

oj, już obalam twoją teorię, bo mam dość długą stopę (41 a nawet 42) a jakoś jestem ciasna:) nawet mam problem odwrotny bo jestem za ciasna. moja koleżanka to samo:) coś mi się wydaje, że twój xxx jest jednak malutki skoro takie wyniki badań ci wyszły:)

Tak to prawda, niscy faceci w dodatku z małą stopą są najgorsi w łóżku. Na szczęście mam rozmiar buta 45 i 184 cm wzrostu więc sex ze mną jest ok!! A podsumowując facet jeśli ma 169 cm i rozmiar buta 39 to powinien jak już sex z kotem uprawiać, bo na dziewczynę to się chyba żadną nie nadaje hahahaha. Dla mnie to żenada jak kurdupel uprawia sex i to czasami z wyższą od siebie dupą!!!!!! Pewnie czuje ból jak ta wysoka żyrafa na niego wchodzi, szkoda słów :(

Gość NAJLADNIEJSZE DUPY
TO TAKIE OKOLO 165 CM I MOZECIE MI PIERDOLIC ZE NIE BLA BLA BLA ALE NIESTETY TYLKO TAKIE MNIE KRECA I PYTA MI PRZY NICH STAJE , TAK JAK FACET POWINIEN BYC WYSOKI TAKK KOBIETA NIE MOZE! ROZUMIECIE TO?? WIECIE CO TO DYMORFIZM PLCIOWY?? !!

kasia33333 itd jesteś ciasna czyli masz rozwarcie na 4 cm podczas podniecenia? To raczej powiedziałbym że normalna.. ciasna laska to ma 2 cm rozwarcia!!

Gość hehehehe no jeszcze
A Ty mierzysz kobietom rozwarcie miarką ? Bo ja myśle, że raczej żaden normalny facet nie mierzy swojej kobiecie rozwarcia ( hehe jakkolwiek to nie brzmi )

no ciasną mam i tyle. nigdy nie mierzyłam, bo takich statystyk dokładnych nie prowadzę:) musisz mi uwierzyć na słowo:)

Gość hehehehe no jeszcze
To ile miałeś tych kobiet, że takie statystyki masz ? Mniemam, że sex z Tobą wyglądał tak : przed seksem sprawdzanie numeru buta, a nastepnie w fazie podniecenia mierzenie kobiecie rozwarcia. Bo dalej nie odpowiedziałeś skąd masz takie dane , na potwierdzenie Twojej teorii ?

Dobra, mam penisa o średnicy 7 cm, czyli dość grubego. Więc posuwając Twoją ciasną pochwę rozwartą na 4-5 cm dałbym radę i byłoby Ci przyjemnie. Ale weź pod uwagę że jak facet ma małe stopy rozmiaru 39, to penisa ma wtedy bardzo chudego i jak posunie laskę wyższą z dużą stopą to nie będzie w ogóle tarcia!! Dlatego za laski z dużymi stopami powinni brać się panowie co mają conajmniej przeciętne i średnio-tuże (a najlepiej DUŻE) penisy !! :)

Gość hehehehe no jeszcze
Kasia, bo raczej nikt normalny nie mierzy sobie rozwarcia hehe , chyba że kobiecie przed porodem się je sprawdza. W innym przypadku jeszcze się nie spotkałam :) Ja mam 174 cm wzrostu i mam ciasną , a na dodatek krotka, przynajmniej tak twierdzi moj facet , zreszta poprzedni też twierdzil, ze ciasna jestem, wiec z palca sobie tego nie wyssałam, natomiast o rozwarciu nic nie wspominali ;)

Dla laski co ma naprawdę duże stopy najlepszy jest facet co ma naprawdę BARDZO grubego penisa, takiego o grubości 8 a nawet i 9 cm średnicy!!! Mam kumpla kurdupla co ma 169 cm i on to w sumie żadnej laski nie może posunąć, bo jest mały, ma małe stopy i penisa zapewne ma bardzo krótkiego na 15 cm i chudego na 4 cm... aż żal takich facetów!!

Gość Moj chlopak ma rozmiar buta
wlasnie 39 i ma 170 cm wzrostu a penisa ma 16 cm w obwodzie i okolo 16 cm dlugosci. Mialam wczesniej chlopaka 182 cm ze stopa jak kajak a jak patrzylam na jego penisa to mi sie smiac chcialo bo nie bylo roznicy czy we wzwodzie czy bez i chyba mial z 9 cm maks :D wiec jak ma sie do tego twoja teoria??

no właśnie nie wiem jakie te statystyki ten kolega prowadzi:) patrzy na numer buta i przy okazji na xxx innego faceta i na tej zasadzie wysnuwa jakieś teorie czy coś? :) no nie wiem:) ale zaintrygowało mnie to:) nawet ciekawe to jest :)

Do tej wyżej, rozumiem że sama jesteś niższa od tego chłopaka 170 cm ??

Gość hahahahahahahaha o mój boże
Toż 16 cm długości we wzwodzie to mikrochuj !! Normalny Penis średni zaczyna się od 17-18 cm. A młodociani faceci po 18, 19 lat mają takie po 20 i więcej cm więc nie piszcie że 16 cm to duży!!!