Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papaierekkra

Już nie mam siły!!!! doradzcie mi coś

Polecane posty

Gość papaierekkra

Mam 6 letnia córkę i ona koniecznie chce żebym zapisała ją do szkoły baletowej! Moim zdaniem to głupi pomysł, bo te lekcję dużo kosztują i pewnie szybko się jej znudzą.Niestety moje argumenty do córki nie przemawiają.jak ją przekonać??

moim zdaniem powinnaś ją zapisać. Nawet jak jej się znudzi szybko to takie doświadczenie ją wzbogaci. Ja moją 3 latke zapisuje od września. 30 zł godzina zegarowa zajęcia raz w tygodniu. Wcale nie majątek.

zapisac mozesz...moze akurat ma talent:)przynajmniej nigdy Ci nie zarzuci,ze nie pozwolilas jej sprobowac.nawet gdyby mialo to sie skonczyc po miesiacu...ja odkad pamietam chcialam tanczyc...gdziekolwiek nawet w zespole folklorystycznym,a rodzice mnie nie zapisali,bo tez twierdzili,ze mi sie znudzi i niepotrzebnie wydadza pieniadze.teraz mam zal...co prawda bedac na studiach troche tanczylam i chodzilam na kursy,ale to nie to samo...

Gość bez siana w glowie
A jak niby Twoim zdaniem ona ma odkryć swoją pasję, poznać coś co ją zainteresuje jak matka uważa, że "to głupi pomysł"? Pewnie jej się znudzi i za 3 miesiące zechce uczyć się gry na pianinie a potem pływania synchronicznego. I co z tego? Są rzeczy ważniejsze niż pieniądze. Może znajdzie swoją wielką pasję i będzie robić w życiu to, co lubi.

a u nas jest balet w domu kultury. 50 zł/miesiąc. Na prawdziwej sali baletowej, z instruktorką i nauczycielką ze szkoły baletowej. 4 x w miesiącu. Jeśli dziecko chodzi na inne kółka to za każde opłata jest mniejsza o 10 zł, więc niektóre mamy płacą po 10 zł na miesiąc, bo ich córki chodzą na wszystkie kółka w DK ;P Zapytaj w domu kultury o takie zajęcia.U nas są od 5 r.ż Moja chodziła, bo też myślała,że to takie cud - miód ale znudziło jej się, bo uczyły się wszystkiego od podstaw (tak jak powinno być;P ) czyli od pozy, trzymania stóp, ramion, spędzały na tym dużo czasu i wielu pannom się znudziło :D