Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kooplekabeskkidu

upicie się dwoma łykami wina wytrawnego??!!1

Polecane posty

Gość Kooplekabeskkidu

byłam u koleżanki źle się czułam spóźniał mi się okres jakiś 5-6 dzień i nalała mi lampke wina dosłownie dwa łyczki..a mi po tym wirowało w głowie czułam się jak pijana nie mogłam ustać na nogach czułam tak jak bym nie miała mięśni ...dzisiaj to samo dwa łyki wina wytrawnego a ja oczka jak bym wypiła z litra wódki..nie wiem co się dzieje nigdy tak nie miałam

Gość Kooplekabeskkidu

Gość Kooplekabeskkidu

Gość bogna.47
To nie jest możliwe. zastanów się jaki procent ma wino wytrawne! ja musiałabym wypic chyba 2 butelki, żeby poczuć szum. Jeśli jesteś przemęczona, zestresowana, albo faktycznie w ciąży, to możesz odczuwac takie objawy. Zrób test najlepiej! Jesli nie jestes w ciąży to warto zrobic badania krwi i moczu.

Gość Kooplekabeskkidu
okres wreszcie dostałam po 8 dniach spóźnienia także raczej nie ciąża ale test za jakiś tydzień zrobię na wszelki wypadek. owszem jestem zestresowana ostatni czasy ale kurczę nigdy się nie zdarzyło zazwyczaj jeśli już coś piłam to nawet po 2 dużych piwach nie odczuwałam róznicy.

Gość bogna.47
Chba, że pijesz to ino z jakimis podejrzanymi dodatkami, to napisz i będzie po problemie!

Gość Kooplekabeskkidu
piłam zwykłą Kadarke półsłodkie

Gość bogna.47
Może minie ten stan. Niby wszystko zależy od dnia! jednego dnia mozna wypic duuużo i nawet sie nie upić, a innego dnia jeden drink zwala z nóg. Coś o tym wiem! ale dla swojej jasności lepiej to wyjaśnij sobie!

Gość bogna.47
Kadarke też lubie i wcale w głowe nie wchodzi tak szybko. trzeba dużo wypic. ja myslę, że jestes przemęczona i to ze stresu tak cię wzięło, nagle i szybko. Jakby cos to pisz!

Gość bogna.47
Cos mi się przypomnialo- nie wpadł ci do tego wina jakis popiołek z papieroska? bo moja kumpelka była chora jak cholerka, a tylko odrobinke popiołu ktoś jej przez przypadek strzepnął do drinka.

Gość Kooplekabeskkidu
nie nie.koleżanka nie pali ja także więc jest to nie możliwe