Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuzaZuziazuzunia

Czy kiedyś założę mini i krótkie spodenki na WF-ie????

Polecane posty

Gość ZuzaZuziazuzunia

Mam pytanie... jestem niska.. mam 160 cm, ważę 62 kg, tak wiem sporo. Przez siedzący tryb życia nabawiłam się cellulitu i rozstępów.. moje nogi są okropne.. nigdy ich nie pokazuje, nawet w lecie.. czy jeśli wezmę się za siebie, zacznę cwiczyc, schudną, kupię dobre kremy, pójdę na solarium to jest szansa, że będę mogła załozyc mini czy krótkie spodenki na wfie..? wiem, że białych rozstępów już nie zlikwiduje, ale żeby je chociaż trochę rozjasnic.. czy to możliwe jeszcze???:( żebym nie musiała patrzec na nie jak na trzęsącą się galarętę.. długich nóg nie bd miec już nigdy, ale żeby chociaż były piękne.. to może się uda, czy już jestem stracona??:(((((((((

Gość przez ćwiczenia
i zdrowe odżywianie możesz bardzo polepszyć koncycje i wygląd nóg. Ja od pół roku ćwicze i sa efekty. Celulitu już niewiele widać, ale jeszcze troche pracy przede mną. A rozstepy, no cóż, czasem sa mniej czasem bardziej widoczne tego nie przewidzisz

olej solarium;/ ja proponuje oczyścić organizm z toksyn, pic dużo zeilonej herbaty, dziennie robić cwiczenia na uda i wyeliminować z jedzenia sztuczne, farbowane potrawy

po solarce jeszcze bardziej będzie widać rozstępy - lepszy jest balsam brązujący. A na białe rozstępy nie ma lekarstwa - żaden " dobry krem" ci nie pomoże. sama stosowałam ich całe mnóstwo i efekt jest żaden. Ale młoda jeszcze jesteś- więc twoja skóra jeszcze sie zregeneruje - jak na razie dobra rozsądna dieta żadne tam tysiąc kalorii bo po tym murowany efekt jo jo , witaminki, ruch, masaż szorstka gąbką jakiś balsam ujędrniający i spokojnie czekać na efekty. Myślę że wystarczy że schudniesz przynajmniej 7 kilo i już będzie lepiej. powodzenia