Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka znająca życie

Chłopak, który w szkole jest słaby z WF jest nikim i będzie nikim

Polecane posty

Gość Beatka znająca życie

W szkole będzie uważany za ciotę, a potem zawsze będzie zakompleksioną ciotą! Facet musi być wysportowany, a w szkole WF decyduje o hierarchii w grupie

Gość facet musi byc sportowcem

Gość ahahahaaaaahahahahaaa
U nie wszyscy mieli zwolnienie z W-F bo mielismy zajecia na korytarzu więc po co było chodzic na taki W-f

Gość a cream powinien hyć
ładny :classic_cool: co tam paszczurze, nawet brzydalki na ciebie nie leca? :D

Gość beatka sdsd
nie jest tak :) co to za kody? czy zalogowani uzytkownicy tez je maja?

chłopak z mojej klasy, który zawsze był najsłabszy z w-fu i wyśmiewany przez nauczyciela skończył AWF :p a niegdyś "wysportowane laski" mają nadwagę :D ja lubie ćwiczyć dla siebie i niepotrzebna mi do tego skrzynia i piłka lekarska ;)

jezeli ktos pote potrafi ocenic człowieka po np 2 fotkach to jest debilem 🖐️

Gość czesto ci niewysportowani
nadrabiaja potem koksem leczac nim swoje kompleksy

Ale wy macei problemy ja wszkole z wf byłem koplketnym zerem nieumiałem grac w piłke, byłem krzywy itd porostu miałem dopa zawsze. Mam teraz 27 lat i każdemu moge nakopać, postawić sie. Poprost wziołem sie za siebie. Zapisałem sie na siłownie, na kyokushin(taka sztuka walki). Tak wogóle to jestem inż, za 2 lata kończe mgr. Może byłem nikim ale teraz to tak nie mysle. Bo jak skończe mgr to bedzie MOGE GÓWNO ROBIĆ I NIEZLE ZYC. i wtedy ty bedziesz dla mnie zerooooo

sory ale wk***ia mnie to u lasek, ateraz te laski które sie ze mnie smialy ja byłem w szkole to domnie zarywają a ja ich olewam i tyle. Bo qwa sponsora szukaja.

Gość mentalnosc zostaje na zawsze
dlatego jak ktos przestanie byc prawiczkiem w wieku 25 lat to i tak na zawsze bedzie mentalnym prawiczkiem

Gość Roman_X
OMG, idźcie się powieście. Pierdolicie farmazony o których nie macie zielonego pojęcia, a potem nastolatki to czytają i myślą, że tak jest naprawdę. Stuknijcie się wszyscy w łeb i pomyślcie, zanim coś napiszecie.

Gość a ja jestem adwokatem
a nie chodzilem na WF miałem wyjebane na ćwiczenia fizyczne jak ktoś ma w głowie to nie musi miec w nogach

Gość ekoder
teoria z dupy wzięta

Tak tak... dorabiajcie sobie dalej kolejne teorie do waszego swiatopogladu :D Ciekawe co bedzie nastepne - ten kto mial slabe oceny z biologii nie potrafi uprawiac seksu? :D

Beatka znająca życie - zycie erotyczne rozwielitek na biegunie polnocnym chyba :D :D :D

Zgadzam się z tym. Sam mam prawie 15 lat, a przez nerki nie mogę na WF chodzić. Teraz jestem pizdą, która wszystkiego się boi, jest słaba i nienawidzi siebie. Przykro mi z tego powodu -_- jeszcze raz mówię, że to prawda -_- -_-

Gość gość
Niestety to prawda...

Zgadzam się. Jak ktoś jest frajerem w szkole to pewnie taki zostanie. Skończy jako 30 letni prawiczek co się nawet nie całował. ps. Ale 7 letnie nekro jest zacne 🖐️

Gość gość
Nie chodziłem na w-f wolałem wtedy wagarować ;-) Natura hojnie mnie obdarzyła wiec nie musiałem się starać żeby dobrze wyglądać albo być dobrym w sporcie. Predyspozycje są lepsze niż ciężka praca >:)