Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska_pomocy

zastoj mleczy nie daje rady

Polecane posty

Gość ciekawska_pomocy

witam mam problem.. przestalam karmic dziecko piersia i dostalam zastoju mlecznego w prawej piersi.. strasznie boli.. masuje robie oklady z szalwi przykladam goraca poduszke elektryczna nawet jem antybiotyk duomox goracy prysznic i nic nie pomaga boje sie ze w koncu dostane zapalenia tej piersi.. nie umiem sobie poradzic wiem ze byly juz tego typu tematy ale moze ktos ma jakies nowe dodatkowe rady co moge jeszcze zrobic? probowalam odciagnac troche laktatorem ale za cholere sie nie da, jedynie jak przyciskam piers to cos tam kropelkami ledwo leci:(

Nie masuje się ani nie robi gorących okładów... Zimne jak już, najlepiej robił tłuaczkiem biała kapustę i połóż na piersi, jak nie to po tabletki do lekarza.

ja mialam to samo ale przy karmieniu i mialam zapalona piers bez antybiotyku sie nie obylo liscie kapusty do lodowki po 30 min rozgniec tluczkiem i na piersi i zmieniaj do oporu.Jesli jest twarda to trzeba wymasowac mocno niestey zeby kanaliky sie nie pozatykaly dopiero jak piers bedzie normalnie funkcjonowac sciaganie pokarmu w coraz rzadszych odstepach i mniejszych ilosciach.Powodzenia

Gość ciekawska_pomocy
to przede mna jeszcze dluga droga tak czuje :( dziekuje