Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdrowy i wolny od pasożytów

Po co mężczyźnie pasożyt?

Polecane posty

Pasożyt nie tylko pochłania dużą część zarobionych przez mężczyznę pieniędzy to (jak przystało na pasożyta) jeszcze mu mało i ciągle marudzi i krytykuje wołając o więcej. A bez pasożyta? Życie jak w Madrycie:D Nawet nie jakaś wysoka pensja spokojnie starcza na życie i wiele gadżetów:)

Gość zakietować
dzieciak jesteś albo żadna cię nie chce :)

bycie z komiś nie znaczy, że masz na kogoś wydawac od razu kasę, nie przesadzaj z tym pasozytem

ja pracuję, moj szuka pracy i nikt od nikogo kasy nie ciągnie, pomagam mu bo go kocham troche stereotypowo myslisz ;)

Daj spokoj. Wiekszosc kobiet wcale tak nie mowi, podobnie jak wiekszosc mezczyzn wcale niekoniecznie chce miec duzo mlodsza kobiete :) W rzeczywistosci wiele pan pomaga parterom i wspiera ich po stracie pracy, a nie rzuca, istnieja dla nich wieksze wartosci niz pieniadze etc . Bez przesady :)

Chodzi nie tylko o wydawanie na dziewczynę ale jakoś tak się składa, że wtedy jest znacznie więcej wydatków i pieniądze jakoś się kurczą, żeby żyć na tym samym poziomie co samemu, trzeba by dużo więcej zarabiać. A poza tym jednak jest często ta krytyka: "inni zarabiają więcej od ciebie" - to niezbyt przyjemne

Ja tez uwazam ze kobiety które chca wiecej od faceta mimo ze mniej zarabiaja to pasozyty:O Smutne, ale prawdziwe:O:O:O

Zdrowy ale zwróc uwagę co inni napisali, pomoc z kasą działa w 2 strony :) i nie oznacza to że ktoś od kogoś ciągnie kasę! nie ma co uogólniać

Gość fdsfds
Nikt by nie mial dzieci , bo stwierdzilby ze to pasozyty

Gość Ej kolego
A czy nie jest przypadkiem tak, że to własnie facet powinien zarobić na kobiete? Czy to że kobieta zarabia Mniej od Ciebie od razu jest pasozytem?? a wziołes kolego pod uwage to ile kobieta ma oprócz pracy obowiązków? już poźniej w rodzinie? pranie sprzatanie gotowanie, dzieci, praca zawodowa, jeszcze pewnie masaż zmęczonemu męzusiowi!!!!!

Gość a ja słyszałem kiedyś
o równouprawnieniu a tu proszę ... facet ma zarabiac na kobietę , myślałem że związki partnerskie są teraz modne ...

Gość Ej kolego
Nie powiedzialam że kobieta nie pracuje wcale. Tylko nawiązałam to wypowiedzi autora ze kobieta zarabiająca Mniej jest pasożytem, więc mówie to ze ona zarabia Mniej nie znaczy ze jest pasożytem bo oprócz pracy ma jeszcze wiele wiele innych zajęć w domu które pochłaniają mnóstwo pracy i energii. Więc może niech będzie już tak ze facet zarabia "na kobiete" w sensie ma wieksza pensje, kobieta również pracuje i zajmuje sie domem ale nikt nikogo nie nazywa posożytem !

Gość Ej kolego
Wiem, że zabawa :P Ale chyba nie chce Mi się wierzyć że nawet w kilku procentach tak nie uważasz ! Ja tam bym nie zakładała tematu : facet który zarabia Mniej niż ja to pasożyt, nawet dla zabawy bo tak nie uważam :) Pozdrawiam!

Gość Kaitana
Wiesz co, zauważyłam, że dużo facetów woli, gdy jego żona zajmuje się domem i dziećmi niż chodzi do pracy, a dziecko podrzuca obcej babie. Widać, że jesteś zakompleksiony, bo żadna Cię nie chce. :P W końcu mądre kobiety szukają mądrych facetów.