Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

Co to moze byc? Utrata przytomnosci, wymioty...

Polecane posty

Witam, moja mam dzis stracila przytomnosc w kosciele. Przyjechala karetka, wzeili ja do szpitala. Cala droge w kartece wymiotowala. i stopy miala cale zimne. Zrobili jej badania. Jest bardzo slaba.Teraz jest na obserwacji.Co to moze byc?

może zapytasz lekarza? :o

Gość asdasdasdasd
Moze być niedotlenienie Może być zawał Może byc udar Może być grypa Może być nowotwór. Dużo może być, Lepiej porozmawiaj z mamą i lekarzem.

za długo stała w jednym miejscu lub siedziała w bezruchu. też mi się w kościele czasem robi słabo zwłasza jak poczuję byle jaki perfum:P Powodem mogą być skoki ciśnienia. spadnie i klops:)

Gość może nerca....................

ekg dobre wyszlo ... moze rzeczywiscie to bylo niedotlenienie. :-(

teraz mama ciagle lezy, jest bardzo slaba, blada, wrecz sina. Stopy i dlonie ma zimne:-(

to teraz jeszcze podstawowe badania , bo rzeczywiście nerki też mogą być :D nie puchną mamie nogi?

to jest dziwne bo badania tez dobre wyszly a noga jedna mamie bardzo puchla- latem

powiedz o tym lekarzom. niech mama zaopserwuje ile w ciągu dnia pije a ile wysiusia . - 400 ml na wypocenie.

tylko tak mysle- skad te wymioty? juz kiedys mama miala takie omdlenia i lekarz stwierdzil, ze to niby od kregoslupa. Ale sama nie wiem...Tak sie o nia martwie:-(

skoro lekarz mówi ,że od kręgosłupa to może tak być. pić trzeba najmniej 2 litry , ale latem więcej bo jest ciepło . no wiesz jeśli pie 2 litry , odejmiesz 400 ml na wypocenie i mam wysiusia 1000 ml no to w organiźmie zostaje jej 600ml których nierki nie przerobiły. Tak codziennie to się uzbiera tego i nogi puchną . Ale ak mam jest w szpitalu to napewno o nią zadbają.