Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osierocona siostraaaaa

CUDEM WYLECZĘ SIĘ Z RAKA, ALE SKĄD WZIĄĆ RADOŚĆ DO ZYCIA?????

Polecane posty

Gość osierocona siostraaaaa

Udało się Mi zajść w ciążę, problem jednak w tym, że nikt ze MNą się nie cieszy..... Szczególnie liczyłam na pomoc siostry, ale ona zachowuje się obco i unika Mnie..... Chciałabym już kupić łóżeczko, wózek, lecz sama nie wniose ich po schodach będąc po operacji węzłów chłonnych........ To cud że zaszłam w ciążę, słyszałam, że w ciązy może nastapić samoistne wyzdrowienie!!!!! Z jednej strony czuję więc radość czekając na rychłe już ozdrowienie, z drugiej szlag Mnie trafia, bo bezmyślni ludzie nie składają gratulacji, a siostra nie spieszy z pomocą. Czasem życze jej wszystkiego najgorszego, jak tak można, co za nieczułość!!!!

Gość ze jak
nic z tego nie rozumiem?? opisz dokładniej.

Gość osierocona siostraaaa
Zachorowałam na Raka. Miałam już w tamtym roku chemioterapię i usunięcie węzłów chłonnych pod prawym ramieniem, a jestem praworęczna i stąd ten kłopot we wnoszeniu zakupów/

Gość osierocona siostraaaa
Ale co teraz mam począć????? kto mi pomoże????? To jej zasrany obowiązek pomagać chorej. Co za osoba!!!! A ma opinię dobrej i porządnej osoby, wierzącej w Boga. Już przychodzi Mi do głowy, że pójdę do jej pracy i społeczności i powiem parę słów na jej temat!!! Jak tak można!!!!

Nie ma żadnego zasranego obowiązku. Nie jej wina że jesteś jej siostrą :P

Gość ghjkl
A jeszcze niedawno chcialaś dekorować dom na przyjazd siostry.Chyba sie przeliczylas? A może siostra ma jakiś uraz do Ciebie?

A brałaś takie lekarstwa jak Zoladex i Tamoxifen

Gość njnjnjnjn
ta laska ma cos z czapą.zaklada topiki jeden za drugim.szczegolnie na macierzynskim.:O:O:O:O to prowo! nie odpisujcie.

Gość mjugoaaaaaa
hej :) życzę Ci wszystkiego dobrego i obyś wyzdrowiała :) poczytaj proszę o cudownej sile witaminy C!! W dużych ilościach potrafi zwalczyć nawet raka, a pozytywne myślenie na pewno pomoże!!! :) POZDRAWIAM

Gość ja prdl
Jesteś największym idiotą i egoistą jakiego spotkałam w tym wirtualnym świecie -.-