Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25omega26

Kto wrócił niedawno z Egiptu z Sharmy z hotelu Aqua Blu?????????????????

Polecane posty

Gość 25omega26

Czy wśród Animatorów jest jeszcze Tomi, Chiko i Momo???? Może ktoś ma do nich @?? My wróciliśmy z rodziną miesiąc temu i niezdążyliśmy wziąć namiarów do chłopaków, a chcemy lecieć tam znowu w maju no i fajnie by było spotkać znowu tych ludzi, zresztą mamy mała sprawę do nich i potzrebne nam jakieś namiarki:) Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacjie:)))

Gość 25omega26
Nikt tam nie był ostatnio???????????

Gość .....ja tak samo .....

Gość LOL LOL LOL
a nie myslisz ze byloby madrzej napisac maila do hotelu? :O no chyba ze chcialas sie tylko pochwalic ze bylam w Egipcie :D

Gość a po co piszesz
tutaj? to jakiś żart?

Gość 25omega26
Ze tez sama nie wpladalm na to, dzieki za rade, napisze @ do hotelu i wten spsob uda mi sie zlapać kontakt z chlopakami:) Dzieki wielkie:) Pisze tu, dlatego ze przewertowałam wszystkie mozliwe fora w necie i znalazlam mnostwo info, nawet adresy prywatne, telefony itp. ale do kolesi z aqua q hurgardzie a to zupelnie inny hotel i tak pomyslalam ze moze tu bedzie jakas osobka ktora wie cos na ten temat.

Gość 25omega26
AHA NIE WIEM CZYM TU SIE CHWALIC ZE BYLAM W EGIPCIE, PRZECIEZ TO NIC NADZWYCZAJNEGO, NIE OD DZIS WIADOMO, ZE TYLKO BOGACI JEZDZA NAD NASZE POLSKIE MORZE, A CI BIEDNIEJSI DO EGIPTU. JAKBYM BYLA NA MALEDIWACH TO MOGLABYM SIE WTEDY CHWALIC!:p

Gość a po co piszesz
osóbka? chyba osoba? skąd ten infantylizm???