Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyjeytjytjterverw

ogoliłam sobie brzuch i piersi jak byłam mała !!!!!

Polecane posty

Gość jyjeytjytjterverw

to byłmój największy błąd życiowy...tearz mimo, że się tam depilujr (bo nie mam już wyjścia) to wstyd mi się rozebrać przed chłopakiem!!!!!!!widać to tak średnio,ale to na pewno czuć gdy on nie tam całuje..co robić/???jestem załamana i pojebana??ale miałam może z 7 lat..i widziałam jak się ojciec golii i myślałam, że te włosy po prostu znikają..nikomu się do tego nie przynałam..a teraz mam już swoje lata, że mogłabym mieć chłopaka...ale jest mi wstyd. co robić??prosze o poważne odpowiedz. nawet nie weicie ile mnie kosztowało napisanie tego:(

Gość jeśli tylko raz to zrobiłaś
to na pewno nie jest aż tak źle: spróbuj dla odmiany stosować środki osłabiające cebulki: kremy do depilacji, amoniak, rozjaśnianie włosków - po jakimś czasie wszystko wróci do normy.

Gość amputacja
jakbym o sobie czytała :D ja już do tego podchodzę na luzie, a jak ja podchodzę na luzie to faceci też, no chyba, że tylko na takich trafiam. brzuch traktuję plastrami, jak już coś zostaje to meszek, a meszek to akurat żaden problem. moje cycki są pewnie w gorszym stanie niż twoje, więc zbieram na laser, a facet nie ma wyjścia - albo akceptuje, albo ich nie ogląda w ogóle. i żyję :P

Gość a mama nie przestrzegała
? :D

Gość amputacja
a tak w ogóle to ja jeszcze gratisowo ogoliłam sobie twarz :D aczkolwiek to był najtragiczniejszy moment mojego życia, bo się do krwi tą maszynką dokopałam. byłam zajebista, nie ma co :P

Gość oko się zamyka lewe
ja zrobiłam tak jak byłam mała z ręcami i do niedawna miałam busz ale od 2 lat depiluję woskiem i jest elegancko. spróbuj depilacji laserowej podobno bardzo dobre rozwiązanie

Gość ja nie rozumiem.
raz ogolilyscie wiele lat temu i do dzisiaj widac?

Gość jyjeytjytjterverw
taaakkk!!! mam taki meszek, a na piersiach jasne włosy kilka mm...masakral.to był najgorszy dzień moejgo życia :( wstyd mi za swoją głupotę. :(

Gość bronia33
ja pamietam jak pierwszy raz dorwałam się do kremu do depilacji. myslałam, że to na dobre wyzera włosy i wysmarowałam sobie naprawde ogromne połacie ciała, ale skutki nie były takie tragiczne, bo odrósł meszek jaki był. polecam krem- włosy nie maja wtedy tępej ostrej koncówki jak po maszynce. od lat kremuję okolice pępka i ręce od łokci w dół i włosy sa bardzo delikatne

Gość jyjeytjytjterverw
bronia, a jakieo kremu używasz>> prosze o odp:)

Gość ta depilacja
mam meszek na twarzy, czy jak zgolę go kremem czy zwykła maszynka bedą odrastać czarne grube włoski czy nie?

Gość i kto w to uwierzy
Raz w dziecinswie sie ogolilas i teraz ciagle rosna CI wlosy? Problem tkwi gdzie indziej, a to po prostu przypadek z tym ogoleniem. Po jednym razie nie ma takich skutkow. Moim zdaniem wyglada to na zbyt wysoki poziom meskich hormonow w organizmie i stad te owlosienie.

Gość kobieca ...kobieta...
Tez uwazam, ze to zbyt wysoki poziom hormonow meskich. Moja kuzynka to leczyla, brala jakies leki chormonalne. Terapia trwala kilka ladnych lat.

Gość jedno golenie i takie
konsewkencje?

Gość rozejść się
to nie od jednorazowego golenia tylko hormony. a ogólnie to weź się w garść, bo lekki meszek i jasne włosy to nie jest tragedia :o ja mam na brzuchu czarne, grube włosy. skoro ty teraz przy takiej pierdole rozpaczasz to ja powinnam już wisieć na żyrandolu :o

Gość gość
NIE GOL ICH JUZ WIĘCEJ!zostaw je a one same sie wytrzą dam ci przykła:tak jak trawa na początku jest mocna zielona ale po jakims czasie staje się zółta i łamliwa tak samo ja k włosy :D

Gość gość
Jeśli ktoś myśli, że częste golenie jakichkolwiek włosów wpływa na szybkość wzrostu, kolor czy strukturę to jest skończonym debilem.

Gość gość
wpływa wpływa, ale napewno nie jednorazowe

Gość gość
moja mama np od 20 rz depiluje wlosy depilatorem na nogach teraz ma 48 i włosy na nogach jej praktycznie nie rosna w ogole jesli juz to pojedyncze bardzo cienkie i bardzo rzadkie