Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaaaaaaaaa171717

Moja okorpne nogi -zdjecie.

Polecane posty

Gość Ewaaaaaaaaa171717

http://www.voila.pl/368/wfypg/?1 Mam 17 lat i mam strasznie dziwne nogi :/ Wczesniej sie tym nie przejmowalam, nawet sie cieszylam ze sa chude no bo przeciez zawsze moze przytyc itp, ale od jakiegos czasu zaczely mi one przeszladzac, sa krzywe i chude :( Ludzie sie ze mnie smieja ze jestem wychudzona ale ja nic na to nie moge poradzic... Moze jakies cwiczenia? Rady?

Gość mi się tam podobają
Mam wrażenie że jesteś wysoka - czy to prawda? Bo nogi masz jak modelka, więc jeżeli masz powyżej 170 wzrostu...

Gość według mnie......
wszystko jest w najlepszym pożadku... ładne nogi

Gość dfrgr
heh, ja bym chciala miec takie nogi, moje sa znacznie grubsze, uda i lydki, jestem typem gruszki, na brzuchu jestem szupla, ale nogi mam grube..

Gość Ewaaaaaaaaa171717
Mam cos okolo 175 i za chiny nie moge przytyc :( a Przydaloby sie bo piersi to ja wcale nie mam

Gość o chryste panie /
Śmieją się ? Ciekawe.

Gość Ewaaaaaaaaa171717
Hmm to skoro nie sa taki straszne do czemu mi dokuczaja? :/ "anoreksja" "zaraz sie złamiesz" "patyk" to nie jest mile :( I watpie zeby to bylo z zazdrosci czy cos..

Gość Słowo Prawdy
Superos nogi!!! Wszystko z nimi jest w porządku (no może poza tym, że lewitują w poziomie)! Gdybyś miała 27 a nie 17 to bym na takie nogi od razu poleciał :P

Gość pindziadryndzie
nogi są śliczne dziewczyno! Idzie wiosna więc ciesz sie nimi i zakładaj krótkie spódniczki. Dałabym wszystko żeby takie mieć! Szczęściara!

ja widziałam wiele chudszych nóg :P nie przejmuj się :P mam takie chudziutkie koleżanki ,że naprawdę można kompleksów dostać. Ja sama ważę niewiele ale przy nich nie czuję się najchudziej :P nie przejmuj się masz ładne nogi:)

Gość Słowo Prawdy
Oooo... cześć Rzeczka 🖐️

Jak będziesz miała23 lata, wtedy Ci którzy się z Ciebie śmiali będą marzyć o randce z Tobą;) zgrabne nogi:)

Gość wyśmiej tych zazrośników
i to prosto w twarz.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
smieja sie bo zazdroszcza:-OBym na zlosc zakladala krotkie kiecki i szpilki zeby sie poprzwracaly wszystkie:Dno ale nie mam takich nog niestety.

więc z piersiami też się nie martw. Koleżanka z liceum w Twoim wieku również była bardzo szczupła i miała malutkie piersi. A z biegiem czasu przytyła odrobine, piersi nabrały nowych kształtów, w porównaniu z tamtą dziewczyną duża różnica:)

a no nasze spoleczenstwo tuczników i tłuszczożernych hamburgerowców powie Ci żeś anorektyczka, jakie masz BMI??? ja mam 17 i niby poważne zaburzenia ;/ a ja jem ile wlezie , pewnie Ty też masz taką szybką przemiane materii, a ćwiczysz cos?? jakis sport ?

Gość Ewaaaaaaaaa171717
Nic nie cwicze siedze ciagle przed Tv i komputerem, jak gdzies wychodze to tylko z przyjaciolmi zero sportu. Chyba jestem takim typem ktory chocby nie wiem jakby chcial to nie przytyje :( Mam 175 i waze malo bo 52, nie wiem jak sie liczy to BMI