Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latka

8.03. koncze 25 lat, co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość 25latka

witam niebawem mam okragla rocznice i korzystajac z okazji ze od jakis dwoch lat zaczelam o siebie bardziej dbac tzn zaczelam cwiczyc, rzucilam papierosy, chcaialabym na 25 urodziny jeszce cos sobie dolozyc bo przeciez z kazdym rokiem dbac trzeba o siebie bardziej jakie sa wasze propozycje i co robicie wy? szcegolne rytulaly, sposoby odzywiania..jesli chodzi o mnie to postanowilam przejsc na diete odkwaszajaca organizm gdyz zauwazam u siebie wiele oznak zakwaszenia czyli do konca eliminuje mieso, mleko zamieniam na mleko sojowe no i planuje jesc wiecej warzyw i pic duzo wody ktorej nienawidze. kawe rzucilam 2 lata temu wiec z tym nie mam problemu, no i chcialabym ograniczyc slodycze. co robicie wy? jakie polecacie suplementy itd

Gość bubu22
olej z ryby. stan skory sie poprawia.

Gość a po czym wiesz
ze masz zakwaszony org. ??

a jestes lekarzem zeby to stwierdzic? bo moze masz nowotwora albo cos.... lepiej sobie zorb badania zanim sie zaczniesz "odkwaszac"

e nie umiejetna eliminacja miesa konczy sie tragicznie :o

Gość anette111111
nie katuj się tak. spokój ducha może ważniejszy jest niż przesadne dbanie o to na jakiej diecie jesteś itp... ciesz się życiem:-)

jak tu sie cieszyc, skoro kazdy dzien przybliza nas do smierci :o

Gość 25latka
mysle ze mam zakwaszony org bo mam problem z cera, zaparciami, odczuwam dziwne zmeczenie, kwasny smak w ustach czasem. niestety chyba to prawda ze ludszie powinni odzywiac sie zgodnie z grupa krwi. ja mam typ A ale nigdy w zyciu nie moglabym byc totalna wegfetqarianka!!!! uwielbiam ryby i owoce morza i warzywa takie jak brokuly, awokado ktore sa w diecie zakazane

Gość 25latka
nie zamierzam sie odkwaszac rygorystycznie postanowilam tylko ewidentynie zamienic mleko na sojowe, cukier ktorego nie moge sie wyrzec na brazowy herbate na zielona a od tego momentu chce ograniczyc slodkie i miecha ktorego i tak duzo nie jem

Gość 25latka
husky- jestes zajefajna pocieszycielka hehehehe ale co prawda to prawda

Gość 25latka
swoja droga jesli moge spytac to co robicie o tak wczesnej porze na kafe? u mnie np jest 1 w poludnie wiec wiecie a wy tez z zagaranicy klikacie?