Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina2234

tabletki-dziwny okres, krwawienie?

Polecane posty

Gość Karolina2234

Witam Kobiety! Chciałam Wam opisać mój problem. Myślę, że mi coś doradzicie :) Tabletki anty zaczęłam brać we wtorek 16 lutego (pierwsze opakowanie) a okres skończył mi się w piątek (tzn. w piątek już prawie nic nie było, tylko rano małe krwawienie/plamienie) w sobote w nocy kochałam się z moim chłopakiem i rano w niedzielę wstaję a tu krwawienie pojawiło się znikąd, na dodatek dużo skrzepów jakiś było. Obfite krwawienie ale krótkie. I to trwało po stosunku mniej więcej do wieczora i znów jest wszystko ok. A mogło stać się tak, że 12 lutego gdy kochaliśmy się bez zabezp. i on skończył we mnie mogłam zajść w ciążę, a gdy zaczęłam brać te tabsy to poroniłam? Ja nie wiem już sama, jestem wystraszona ado lekarza się teraz szybko nie dostanę. No chyba, że prywatnie. Co zrobić? Czym to było spowodowane? :(

Gość maguusiaaaa
Lekarzy tutaj nie ma. Krwawienie przy tabletkach może być bardzo różne. Ja np mam pierwszy dzień plamienie, drugi dość intensywnie choć krótko krwawie i dalej znowu tylko plamienie. Ja bym się nie niepokoiła. Ale jak Ciebie to dręczy to odwiedź lekarza.

Gość To nie poronienie
To wynika z faktu, że organizm się przyzwyczaja do sztucznych hormonów. Biorąc hormony potrafiłam mieć podobnie jak Ty - 3 dni krwawienia, 1 dzień spokoju i jeszcze później z 1-2 dni plamień/krwawienia. Tak to po prostu widać działa i tyle.. Jeśli Cię to niepokoi - idź do lekarza i/lub nie bierz tabletek.

Gość Karolina2234
Ufffff dziękuję bardzo bardzo ;-**