Gonia1987 0 Napisano Luty 22, 2010 wiadomo - prawdopodobieństwo jest małe, ale jednak. a więc , jak poznać , że jest się w ciąży, biorąc tabletki? czy wtedy w końcu występuje krwawienie z odstawienia czy nie?bo w ulotce jest tylko info "w razie nie wystąpienia krwawienia z odstawienia wykluczyc ciażę". Proszę o opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama wiem Napisano Luty 22, 2010 jedne mają inne nie...chuj wie jak z ty m jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kartinek123 Napisano Luty 22, 2010 Mój ginekolog powiedział, że nie ma krwawienia jeśli doszło do zapłodnienia. Nie ma możliwości. Niby ma to być sygnałem dla kobiety. Inna pani ginekolog stwierdziła, że nie ma zadady, jede kobiety mają, inne nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1987 0 Napisano Luty 22, 2010 no właśnie! i skąd wiedzieć, że tabletki nie zawiodły!! co miesiąc gonić do apteki po test??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g p s ja Napisano Luty 22, 2010 no jest jeszcze inne wyjście - obserwować brzuch czy nie rośnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1987 0 Napisano Luty 22, 2010 z obserwacji brzucha zrezygnuję, bo dopiero koło 7 miesiąca by się coś wyłoniło (jak w poprzednich dwóch ciażach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1987 0 Napisano Luty 22, 2010 no a czy to krwawienie przy ewentualnej ciaży może być słabsze? kurcze może ktos był w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała miiiiiiiiiiiiiiii Napisano Luty 23, 2010 podnoszę bo mnie też temat też interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach