Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc dziewczynki

PROSZĘ POWIEDZCIE CZY TO NORMLANE!!BOJE SIE!!!!!

Polecane posty

Biorę tabletki yaz, jestem na 9 tabletce 3opakowania, ogolnie dobrze sie po nich czuje..poprzedniego krwawienia dostalam w terminie a;e na piersiach caly czas mam o wiele bardziej widoczne zylki;/ moze dlatego ze organizm sie przyzwyczaja?? nie wiem piersi sie powiekszaja???dodam ze poki co partner nie konczyl w srodku (dlatego ciaze wykluczam) ale planowalismy jednak teraz denerwuje sie i chyba zrezyguje z tego ;((co to moze byc???!!!!!!!!!!

UPUP;((

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiii
jest zima - skóra jest blada i żyłki bardziej widoczne. Piersi, jak się powiększają to bolą, są tkliwe. na naczynia krwionośne maja wpływ równiez tabletki. moim zdaniem nic złego się nie dzieje i nie masz, co panikować. a co do planowania ciąży, to pamiętaj żeby odczekać 3-4 miesiące od zażywania ze staraniami, jeśli nie planujesz ciąży bliźniaczej

Moze zle sprecyzowalam, mialam na mysli ze planuje pozwolic parnerowi konczyc we mnie a przez te zylki boje sie i strasznie bym panikowala "po" ze jestem w ciazy;((

Tabletki wpływają na krążenie i wygląda piersi. Wiec nie panikuj. Spokojnie możecie się kochać.

JESTEM STRASZNA PANIKARA PO PROSTU;( A CZY PRZEZIEBIENIE NEI ZMNIEJSZA SKUTECZNOSCI TABSOW???i albo jakies aspiryny, plusze itp??

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiii
sama się nad tym zastanawiam....antybiotyki na pewno, a te wszystkie gripeksy rutinoscorbiny itd to nie wiem