Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaka sobbiiie

cesarka i karmienie butelka= zła matka

Polecane posty

Gość taaaaaaka sobbiiie

własnie czy tak uwazacie

Gość katiti
ja tak nie uwazam kazda matka kocha swoje dziecko najbardziej na swiecie ale tez trzeba myslec o sobie jesli cc ci odpowiada to zrob to i tyle nie przejmuj sie tym co mowia inni.... jesli chcesz karmic butelka zrob to to absolutnie nie znaczy ze jestes wyrodna matką...o wyrodnosci swiadcza inne cechy:)lecz napewno nie to!

Gość ja proponuje...............
ojej no to zaraz wam się ZLECĄ WIELKIE MATKI POLKI i nawyzywają was jakie to jesteście "nu nu be be" :D

Gość ja proponuje...............
a tak na marginesie: to ze nie rodziłaś naturalnie i nie karmiłaś piersią nie znaczy że jesteś złą matką!!! zła matka to taka,która nie potrafi wychować dziecka i dla której dziecko jest "ciężarem"

Gość 333333
weżcie przestańcie już pisać takie bzdury... jak ktoś chce cesarkę to niech sobie zrobi i karmi butelką a innym nic do tego jeżeli ktoś tak uważa a co gorsza mówi to np. matkom które tak robią to tylko i wyłącznie o nim świadczy... są inne gorsze cechy które świadczą o wyrodności matek i każdy średnio inteligentny człowiek to wie

jaki poród a ni sposób karmienia nie dowodzi p tym jaka jesteś matką zła matka to taka która zaniedbuje dziecko źle odżywia itp...

ale obelgi też spadają na drugą stronę- rodzące sn i karmiące piersią to zacofane matki polki:Oniech każdy robi co uważa i nie wcina się do innych- wtedy wszyscy będą szczęśliwsi

Gość errteee
ale to tak zawsze jest.... te co maja małe piersi wyzywają kobiety z większymi od krów dojnych, te sie odgryzają, że wola miec duże niz byc płaskie jak deski grubsze kobiety wyzywają chude od wieszaków, chude grube od grubasów. zła matka to ta co chowa a nie wychowuje

Gość taataaaata
czytajac to forum mozna dojsc do wniosku, ze jak ktos chce cc zeby potem jeszcze jak człowiek wygladac

no bez przesady ...dla mnei to glupota jak ktos tak mysli. Ja mialam cc i co mam sie zabic? gdyby nie cc to moje dziecko mogloby nie przezyc nie dosc ze brak postepu porodu nie zwiekszalo sie rozwarcie to na kazdym skurczu a bylo co 2 minuty dziecku tetno cholernie spadalo. To co do cc. A karmienie butelka nastepna glupoaata ja karmilam malego butla od 1 tygodnia jego zycia. Nie umial ssac piersi a ze wzgledu na wade serduszka z jaka sie urodzil strasznie sie meczyl. Przy butli od urodzenia jadl przez smoczek dla 6 miesieczniaka a nawet taki od kaszki bo po prostu poty go zalewaly i az plakal ze zmeczenia przy jedzeniu. Nie uwazam sie za zla matke. Mojemu dziecku nie brakuje niczego a juz na pewno nie brakuje milosci ciepla i uczucia jakim je darze.

Gość gosijka
a dlaczego zla? zla to ta co pali, pije i cpa na dworcu w ciazy a nie ta co chce zrobic cc czy karmic sztucznie :) Bez przesady! :P

Ja tak zupełnie nie uważam, ale są takie osoby - zwłaszcza starsze. Chodzę na szkołę rodzenia i położna nam swoje poglądy podaje "Matka Polka rodzi tylko sn, a nie przez cięcie! Matka Polka karmi piersią, a nie przez butelkę!" Śmiać mi się chce z niej, bo taka głupia baba :D

Gość piwniczanka zielona
nie chce mi sie czytac wszystkich postow, ale to nieprawda, ze matka karmiaca sztucznie jest zla! kto nie przezyl, nie zrozumie, a oburzalskie matki-polki niech sie ciesza, ze maja predyspozycje i checi do karmienia, bo nie kazdy ma..

to nie jest tak ze starsze osoby czepiają się karmienia butlą. teraz chyba częsciej napierają właśnie młode. tym starszym wmawiano kiedyś że mieszanki są dla dziecka najlepsze. często można nawet przeczytać na kafe o teściowych czy babciach nalegających na podanie butli. A moim zdaniem- o takie pierdoły to nie czepiają się ludzie w konkretnym wieku. czepiają się ludzie bezczelni, wścibscy, którzy za grosz taktu nie mają