Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Mam ....lat i nigdy nie miałam prawiczka....

Polecane posty

Dodam ze to jest jeden z kilkudziesięciu moich wymogów:classic_cool:.ale mógłbym podac dokładniej to byś mogła prrzestać marzyć:P.Nie jestem pedofilem i nie podrywam poniżej 30kilkulatek:P.

Gość Wolvfram
abc101 , ależ nie robię sobie nigdy żartu z kobiet, w najbardziej dogodnym miejscu i czaasie przyjadę na spotkanie , zatem kiedy i gdzie ?

Max, cwaniaczek jesteś...próbujesz wybadać ile liczę wiosen....słusznie, słusznie.Ale zaraz ,chyba się reklamujesz? Jakie jaja prawiczku.....przecież Was cenię.....Dlaczego prawiczek nie może uwierzyć w to?

No dobra Wolf, przystopuj, wierzę Ci...Szybka bestia z Ciebie...

Gość Wolvfram
Max Zander vel Klaun , jeżeli masz ochotę być i zostać zjedzony żywcem przez bardzo piękną i inteligentną kobietę jaką jest niewątpliwie 'abc101' to nie idź tym tropem , wyluzuj :)

"abc101 Max, cwaniaczek jesteś...próbujesz wybadać ile liczę wiosen....słusznie, słusznie.Ale zaraz ,chyba się reklamujesz? Jakie jaja prawiczku.....przecież Was cenię.....Dlaczego prawiczek nie może uwierzyć w to? " Pochlebstwa na mnie nie działają:P.A jeżeli chodzi o wiek ja liczę na coś więcej niż rok urodzenia:P.Wolę dokład czas i miejsce urodzenia:classic_cool:.Bez tego nie zmajstruję porządnego horoskopu:O.Chociaż od biedy by dzień wystarczył na początek:classic_cool:.Do tego jestem niemal pewien że nie jesteś odpowiednią osobą:P.Na podstawie tego ze ktoś poda swoje wymogi nie można oceniać czy się je spełnia czy nie bez wiedzy czy są to wszystkie wymogi:P.A ja lubię kujonów:D.

Gość Wolvfram
abc101 , dzień bez podlizywania się pięknej kobiecie jest dniem straconym :)

22- letni, widać , żeś prawik..kobiet nie pyta się o wiek.... Prawiczki są osobami wrażliwymi....nie są wulgarni, przynajmniej na tym forum..❤️

"Wolvfram Max Zander vel Klaun , jeżeli masz ochotę być i zostać zjedzony żywcem przez bardzo piękną i inteligentną kobietę jaką jest niewątpliwie 'abc101' to nie idź tym tropem , wyluzuj " Nie wyraziłem się na temat jej wyglądu:P.Ta jest niemal z pewnością od niej ładniejsza: http://katskiba.sympatia.onet.pl/ :classic_cool:.Co prawda wygląda na trochę stukniętą alnie wygląda na taką co by chciała mnie w konia robić:classic_cool:.

Gość Wolvfram
Max Zander vel Klaun ale Tobie nikt nie pochlebia a odnośnie horoskopu to masz trochę racji ale gdy góra z górą się zejdzie to ludzie również i horoskop można na sztachety wrzucić :)

Max, to były pochlebstwa? I co Ty chcesz majstrować ...horoskop? To już nie masz nic innego?:D Wolf , czarujący się robisz👄

"abc101 22- letni, widać , żeś prawik..kobiet nie pyta się o wiek.... Prawiczki są osobami wrażliwymi....nie są wulgarni, przynajmniej na tym forum.. " A ja mam zasadę-panienka która nie pisze o swoim wieku nie ma u mnie szans:P.Odpowiedni wiek to dla mnie priorytet:P.I uwielbiam przesłuchiwać:classic_cool:.Powinienem wstąpić do ABW:classic_cool:.

Max, facet, który pisze o mnie panienka, powoli te szanse traci....nawet prawictwo Ci nie pomoże...

"Wolvfram Max Zander vel Klaun ale Tobie nikt nie pochlebia a odnośnie horoskopu to masz trochę racji ale gdy góra z górą się zejdzie to ludzie również i horoskop można na sztachety wrzucić " Nie podważaj moich twierdzeń:P.Jak się coś nie podoba to powinieneś siedzieć w celi z tymi z którymibyś miał istotne powody do sprzeczki:P.Podaj chociaż dokładny dzień urodzenia a dostaniesz zupełnie obcego wroga do towarzystwa:classic_cool:.I moje horoskopy zawsze się sprawdzają:classic_cool:.Nigdy jeszcze przynajmniej ta część w której badam kto do się nie pasuje nie była błędna:classic_cool:.Niestety gorzej z proroctwami:O.

Gość Wolvfram
Max Zander vel Klaun , mam inne zdanie na temat prawiczków, prawiczki są bardzo często wulgarne wobec kobiet i chamskie najczęściej a kobiety nie wolno nigdy pytać o wiek, kobieta ma tyle lat na ile wygląda i nawet jeżeli się Tobie kobieta nie podoba to absolutnie tego nie wolno powiedzieć kobiecie a abc101 jest przepiękną kobietą :)

"abc101 Max, facet, który pisze o mnie panienka, powoli te szanse traci....nawet prawictwo Ci nie pomoże... " No dobra:O.Może jednak jesteś rozwódką albo mężatką lub wdową:O.I wcale nie piszę że masz u mnie szanse:P.Jak jesteś młodsza niż z roku 1977 to nie masz szans:P.I nie lubię jak kotek nie chce wyskakiwać z worka:P.Bez informacji na temat czy ktoś jest odpowiedni nie lubię się starać:P.

"Wolvfram Max Zander vel Klaun , mam inne zdanie na temat prawiczków, prawiczki są bardzo często wulgarne wobec kobiet i chamskie najczęściej a kobiety nie wolno nigdy pytać o wiek, kobieta ma tyle lat na ile wygląda i nawet jeżeli się Tobie kobieta nie podoba to absolutnie tego nie wolno powiedzieć kobiecie a abc101 jest przepiękną kobietą " Mnie nie interesuje kogokolwiek zdanie o tym:P.I zawsze się pytam o wiek:P.Nigdy nie ustępuję w sprawach priorytetowych:P.do tego w końcu by się wydało i by był płacz i zgrzytanie zębów że za stara:D.

Max, chcesz się jednak starać? Będziesz pożarty.Dobrze mówił Ci Wolf....

Gość Wolvfram
Max Zander vel Klaun , zacznij inwestować w diamenty i to radzę, fabryki diamentów podają , że przez 15 lat będą jeszcze wydobywać ten biały węgiel , nowych kopalń brak , może za 15 lat mnie podziękujesz za tę propozycję :) a w żadne horoskopy to się nie bawię i w żadne czarnowidzenie albo białowidzenie :)

Nooo, masz jeszcze wątpliwości co do tego? Wszak pamiętasz..jestem rożą....🌼

Gość Wolvfram
nnnoo , nawet nie masz pojęcia jak piękną kobietą jest abc101 , mam jej dwie fotki na swoim kompie , marzenie kobieta i bardzo chciałbym ją poznać trochę bliżej :)

abc wieze ale wolvrama pytam a o co chodzi z tym choroskopem podam date urodzenia i powiesz ile mam lat?

Na forum są prawiki, dlaczego ich dziś tu nie ma? Chłopaki , boicie się?

Gość Wolvfram
nnnoo , nie wchodź w te horoskopy , głupota na maxa , będziesz o tym myśleć, nie zaśniesz