Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia

ile wino typu lipa miod moze miec kalorii

Polecane posty

Gość
ma glownie siarke ;p to nie wino to nalewka tak w ogole. mysle ze tyle co normalne wino slodkie

wiem ze ma siarke ale chodzi mi o kalorie wlasnie je pije a zawsze pilam piwo i tylam od tego

Gość
to gó☻wno nie pije juz tego :O obrzydliwe :O:O

wiem wstyd mi ale kasy mi zabraklo a nie chce utyc bo jestem na diecie oczywiscie glodowce nie przymuszonej ale takiej zyciowej

prosze mi pomuc czesto wchodze na to forum i zastanawiam sie czy pisza to jacys gowniarze czy tez osoby dorosle ja mam 32 lata wiec pytam z ciekawosci bo byc moze ktos wie i cos poradzi

Gość
pózniej bedziesz wymitowac od tego ,wiec pewnie jeszcze schudniesz :O:O

przerwo miedzy palcami narazie wypilam jedna cala butelke i juz mi ryra i mam chec na nastepna ale boje sie totalnie upic bo maz wroci z pracy i bede miala dym

dziunia jak ty masz 32 lata to ja ci wspolczuje ..reprezentujesz poziom 15 latki, pijesz tanie wina, masz maila z idiotycznym kicicoś tam...:D:D:D rany boskie skąd ty się urwałaś?

po prostu zycie mnie nie rozpieszcza a meil to tylko przypadkowe wybranie nie negij mnie prosze bo i tak jestem juz u kresu sil tak mi zycie dalo w doslowiowa dupe ale dziekuje za zainteresowanie tobie i kolezance ktora pisala wczesniej

jestem zdesperowana chyba od 10 lat nie mam pracy a teraz nadazyla sie okazja zebym pracowala w kuchni bo taki mam zawod procz sredniego i zlozylam papiewry wszystkie a to sa kumple mojego meza a on nie chce zebym prtacowala i chyba mnie nie przyjma wiec pije i topie smutki wiecie co to znaczy siedziec 10 lat w domu ludzie mozna obledu dostac stalam sie typowo sterylna wszystko sprzatam po 50 razy dzienie !

~pomuzcie prosze zawsze lepiej uslyszec jakas opinie niz zadnej nie mam matki zmarla jak mialam 9 lat z ojcem nie pogadam na takie problemy bo mi wstyd choc zrobil dla naszej czworki wszystko by nas wychowac i nadal nam pomaga a jest sam

no tak kazdy ma swoje zmartwienia dziekuje ze choc dwie osoby odpisaly przepraszam ze zajmowalam wam czas

przestan chlac to znajdziesz robote szybciej niz ci sie wydaje..to proste i nie uzalaj sie nad soba bo wszyscy mamy pod gorke i jakos sie potrafia ludzie ogarnac