Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiekt magiczny

co ja w sobie mam, że albo mnie nikt nie widzi, albo skreśla na samym wstępie?

Polecane posty

Gość obiekt magiczny

ja pierdolę, jestem w pełni sprawna umysłowo, nie tam jakaś aspołeczna mysz z kąta, nie noszę czapki niewidki i nie robię niczego co może ludzi odstraszać, twarz też mam w normie, więc jakieś piętnowanie z góry ze względu na wygląd raczej odpada. jestem sobą, śmieję się dużo, czasem aż za dużo, ale jestem raczej zrównoważona i spokojna, a nie jakaś latawica, która robi szoł wokół swojej osoby, żeby poczuć się lepiej. nie wiem, może to przez to. a i tak przez całe życie mam tylko jedną przyjaciółkę i na tym koniec, bo mnie ludzie nie widzą. na uczelni zamienią słowo na jakiś bzdurny temat, a po zajęciach wszystko się kończy :o no już nawet w przydzielaniu do grup jak podnoszę rękę to nikt mnie kurwa nie widzi, a potem decyduje za mnie, bo chyba moje zdanie nie ma żadnej siły przebicia i żadnego znaczenia, mimo że walczę o swoje i często muszę się o wszystko wykłócać powtarzając jedno zdanie 150 razy, bo nikt mnie nie słucha. a głos mam donośny, szczególnie jak górę wezmą emocję to nie panuję nad głośnością i bywa, że wrzeszczę :o :o dlaczego tak jest, że jedni przyciągają ludzi, a sami bywają beznadziejni, a drudzy ludzi odpychają, mimo że nie robią niczego, co mogłoby to usprawiedliwić? faceci też, tylko na mnie patrzą, wgapiają się nachalnie, ale nie podejdą, normalnie jakbym miała ich zeżreć, kurwa no co jest? 😭

Gość parasolniczka
nie wiem o co biega ale mam dokladnie tak samo:Oteraz jakos sie poprawilo ale i tak bliskich znajomych nie mam.

Gość adarr
zawsze tyle bluzgasz? :o

Gość obiekt magiczny
nie, bluzgam wtedy jak mam powód. a niemoc społeczna jest dla mnie idealnym powodem, żeby wyklinać na czym świat stoi :o parasolniczka, witaj w klubie, dobrze wiedzieć, że chociaż są ludzie z podobnym fenomenem :o

Gość obiekt magiczny
pocieszające jest to, że tutaj przynajmniej jakiś mały odzew. bo już myślałam, że jak zwykle przelecę bez echa 😭 już nawet rozważałam opcje, że śmierdzi mi z gęby czy z czegokolwiek innego, ale tak ja dbam o siebie to chyba nikt inny nie dba, smród odpadł :o nie wiem, chyba wreszcie skoczę, i tak nikt nie zauważy przecież.

Gość juhuhuh.
Witam, chciałabym Wam przedstawić grę, w której budujecie własne zoo. Jest wiele poziomów do przejścia, misje, konkursy itp. http://nutella16.mondozoo.com Gra jest bardzo wciągająca, wspaniała na nudne deszczowe popołudnia. Z nią nie będziecie się nudzić. Jest forum także, na którym w razie problemu pomogą Wam inni gracze. Gdy już będziecie zarejestrowani, macie mozliwość wygrania 250 Euro, trzeba się tylko trochę postarać. http://nutella16.mondozoo.com Polecam, pozdrawiam i powodzenia w budowaniu zoo

daj spokój, ja w ogóle uważam, że jestem ładna i wszystko ok, zadbana, więc to nie kłopot. u mnie dużo znajomości się posypało, to prawda, poza tym mi się od dłuższego czasu nieźle jebie, więc może mamy podobny problem z innych powodów :(

Gość Marcinek0085
Oj dziewczyny dziewczyny ...... ..... czasem musicie po prostu wziąć sprawy w swoje ręce. To wy jesteście płcią piękną !!! http://tnij.org/ftcg