Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

prezent na 21 urodziny dla kolezanki.

Polecane posty

Ucieszylybyscie sie z kwiatow i ksiazki z jakas dedykacja? Ksiazke chce jakas zboczona kupic, ma nowego faceta i nic innego jej w glowie teraz praktycznie... Tak pozatym to studiuje psychologie, pracuje w sklepie komputerowym - ale komputery nie sa w kregu jej zainteresowan.

wlasnie identyczny prezent z lizakami dostalam od niej na 18nastke.. nie chce papugowac :)

mysle ze ta ksiazka zostanie.. za godzinke ide do sklepu to moze mi jeszcze cos wpadnie fajnego :)

Gość Nisia20
książkę na 21 urodziny? nie bądź staroświecka, lepiej zafunduj jej coś bardziej ekstremalnego, na pewno ze swoim chłopakiem będą wspólnie cieszyć się z jakiegoś prezentu, a książka tylko teoretycznie ją od niego odciągnie, ostatnio przeglądając możliwości wpadłam na fajny pomysł na prezent dla swojego chłopaka, jest to przejazd KTM X-BOW na torze, ofertę znalazłam na www.devil-cars.pl ale oczywiście są tak też inne fajne propozycje.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona