Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalbroda

najgorsza chata jaka widzialem !!!

Polecane posty

Gość michalbroda

http://www.daft.pl/nieruchomo%C5%9Bci-na-sprzeda%C5%BC/wielkopolskie/Tuliszk%C3%B3w/Tuliszk%C3%B3w-Smaszew/852357 tak! - po tych zajebistych metalowych schodach sie wchodzi, tak! - nie ma lazienki, tak jest w pizdu nie wiadomo gdzie, tak -kosztuje 25 tysiecy zlotych. szukam chetnej co ma zona zostanie ;)

fajna rudera moznaby ja na dom strachów przerobic ;)

Gość michalbroda
kolejna z serii koszmarów nocnych, chyba jeszcze gorsza http://www.daft.pl/nieruchomo%C5%9Bci-na-sprzeda%C5%BC/zachodniopomorskie/Po%C5%82czynZdr%C3%B3j/Po%C5%82czyn-Zdr%C3%B3j-wie%C5%9B-Brusno-9km-od-Po%C5%82czyna/818063

Gość aaaaalahh
kur.... to jest Polska,nic nie wyczarujesz bo jak zrobisz juz remont id to chata chodzi sie zawali ta druga to nawet nawet ale trzeba kasy kasy i sasiadow na zgody

Gość masz powazny problem
ten pierwszy za 25 tys... 20tys to chyba prowizja dla biura nieruchomosci :O a drugi niezly, tani, ma klimat, ale zapingalac z wiadrami wegla cala zime kazdego dnia z piwnicy na strych -dziekuje, postoje

Gość michalbroda
no na tm strychu to na pewno mozna wyczarowac przytulne gniazdko (rodzice jakies, jakies 20 lat temu zaadaptowali strych i zrobili COS pieknego z niczego. ALE zeby juz tak front budynku albo dach odremontowac to trzeba wszystkich....a ten budynek wyglada na zdjeciu jak oposzczony szpital :/

Gość michalbroda
znaczy sie opuszczony ;) brak autokorekty i czlowiek jak 7 latek ;)

Gość stefiiiiiii
2 dom jest przeciez fajny i klimatyczny,trochę jak z horroru,ale lubie takie klimaty.co do 1 to moje wujostwo ma podobne schody ale kamienne wiec lepsze ale i tak tragedia,jakby np malutkie dziecko niezauwazone wyszło z domu i spadło z takich schodów...masakra

ta druga chata mi sie podoba.. tylko chciałabym całą a nie tylko jedno mieszkanie...

Gość michalbroda
wsyztsko prawda, tylko straszne zadupie. zawsze jak przejezdzam przez takie wiochy, zastanawiam sie czym ludzie sie tam paraja, co robia zeby zyc. czasem mi sie wydaje ze poza warszawa konczy sie zycie

Gość mama poltorarocznego
Ten drugi dom jest piekny. Wlasnie taki mi sie marzy :) ale najlepiej caly :)

Gość sdfghj
michalbroda: czasem mi sie wydaje ze poza warszawa konczy sie zycie' :O wspolczuje ci

idiotyczne masz myślenie Michał, poza Warszawą kończ się życie? co za głupota

Gość z takich ruder można zrobić
z czasem cacka. Byle tylko "kręgosłup" domu był dobry, czyli same elementy konstrukcyjne itp. w porządku. Za cenę kiepskiego samochodu masz duże mieszkanie i tylko kwestią inwencji jest co dalej z tym zrobisz z czasem. Ale skąd takie ograniczone typki z "warszawki" mają o tym wiedzieć :P

chcialam to samo napisac..oba te miejsca maja ogromny potencjal..placisz za nie prawie nic,a reszte kasy mozesz zainwestowac i zrobic to na cacy!jest ogrod,przestrzen,przyroda.gdybym mieszkala w okolicyto bym brala.remoncik i piekne zycie w gluszy:)

Gość michalbroda
OCZYWISCIE ze blednie mi sie wydaje! nie obrazajcie mnie od razu. Po prostu tu sie urodzilem i jest to dla mnie oczywiste ze tyle tu pracy i mozesz sie zajac praktycznie czym chcesz. A jak zajezdzam do malej wioski, widze jeden sklep spozywczy to po prostu sie zastanawiam co Ci ludzie tam robia zeby zyc. Czym sie zajmuja, jakie maja rozrywki. Nic wiecej :) Zgadzam sie, ze miejsca sie urokliwe, ludzie mili, ale CO ONI TAM ROBIA? poza remontowaniem pieknych klimatycznych strychow ? rolnictwo? kolo gospodyn domowych?

wybierz sie na wycieczke krajoznawczą i sam zaobserwuj co robią ludzie na wsi

Gość ludzie na wsi zyja najczesciej
z ziemi, dzieki plonom swojej ziemi ludzie w warszafce moga jesc i pracowac (sprzedawac owe plody ziemi w sklepach) :P

Gość ten najlepszy...
http://www.daft.pl/nieruchomości-na-sprzedaż/zachodniopomorskie/PołczynZdrój/Połczyn-Zdrój-Nowe-Resko/590931

Gość michalbroda
cos ten link Twoj nie dziala, wklejam jeszcze raz http://www.daft.pl/nieruchomo%20%C5%9Bci-na-sprzeda%C5%BC/zachodniopomorskie/Po%C5%82czynZdr%C3%B3j/Po%C5%82czyn-%20Zdr%C3%B3j-Nowe-Resko/590931 co by inni popodziwiali :)

Gość michalbroda
a jak jestes mlody to slabo masz wybor, albo gospodarstwo, albo co? z mojej perpektywy to wyglada tak, ze dom na wsi, urokliwy i odremontowny mozna miec na wakacje, weekend...ale co robic jak masz 18 albo 25 lat?

Gość michalbroda
no o tym mowie! gdzie studiujesz na wsi? musisz wyjechac ze swojego odremontowanego stryszku, niestety!

i szczerze mówiąc gdybym nie miała co robić z pieniędzmi kupiłabym i tą 3 rudere. bo ja jednak kocham stare zamczyska i straszne stare domy!

przybliże ci to troszke... nie każda wieś jest położona z dala od miasta, ukryta w lasach itp:-o wioski mieszczą się niedaleko miast, skąd samochodem bez problemu mozna dojeżdżac do szkoły czy pracy... i dodam, że na wsiach jest prąd, całodobowo, jest woda i media:) ludzie na wsi mieszkają w normalnych domach, nie tylko w tych przedwojennych:) aha, i ludzie na wsiach mają lazienki większe niż ktoś z bloku całe mieszkanie...:)

Gość jestem mgr Piotr
szukamy z zona wlasnie takiej 'rudery' w warminsko-mazurkim do wyremontowania. cenimy sobie wiejscie klimaty. Jak ma ktos jakies takie 'szkarady' z okolic lub zna kogos kto chce sie pozbyc dajcie znac

Gość darkatarka
popatrz se na tym calym dafcie, gratkach, otodomach itd.w mzurskiem ruder ci pod dostatkiem!