Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edziankae

Moj facet nienawidzi mojego syna!!!

Polecane posty

Gość edziankae

Nie wiem co robic:(moj mezczyzna patrzy sie na moje dziecko z pogarda,nienawidzi go,ale nie wroce do ojca.Nawet ograniczylam kontakty mojego ojca z moim dzieckiem dla swietego spokoju by przypadkiem sie przed dziadkiem nie wygadal:(,moj ojciec juz sam to kilka razy zauwazyl jak moj M zwraca sie do mojego dziecka.Ale jak wroce do swojego ojca,to znowu bedzie to co dawniej,bede sie z nim klocila,on bedzie mi wypominal to ze popelnilam bledy,tak jak to bylo wtedy jak z nim mieszkalam:(

albo -1/10 albo jesteś skończoną idiotką

Gość chyba provo

Gość edziankae
Ja ze swoim dzieckiem mieszkam u swojego faceta,nie wyobrazam sobie zycia bez tego czlowieka,kocham go bardzo,niestety dla mojego mezczyzny najwiekszym problemem jest moje dziecko,chociaz wczesniej zapewnial mnie ze moj syn nie jest dla niego ciezarem,ze go akceptuje a teraz wszystko zaczelo sie psuc.

szczerze mówiąc czasami aż brak słów na to co niektóre panie wyprawiają z życiem własnych dzieci w imię miłosci do portek

zs myślisz, że tak nie ma w życiu?? że sobie kobiety na to nie pozwalają?

Gość edziankae
Naprawde jestem zalamana,nie wiem co robic.Co ja zrobie?Kocham swojego faceta ale kocham tez swojego syna,zalezy mi na mezczyznie z ktorym jestem,wobec mnie on jest bardzo czuly i delikatny,ale bedac z nim krzywdze wlasne dziecko.

zs myślisz, że tak nie ma w życiu?? że sobie kobiety na to nie pozwalają? ike, przeciez doskonale wiesz, ze wiem

no dobra wiem, że wiesz edziankae ty go kochasz a on? jak bardzo cię kocha? bo jeśli bardzo to powinien wiedzieć jaki ból ci sprawia- nie chcąc zaakceptować twojego dziecka więc pomyśl jak bardzo on cię kocha i pamiętaj twoje dziecko do obrony ma tylko ciebie- jeśli ty je zawiedziesz nie będzie miało nikogo

środa i zs cicho! dajcie się powymądrzać :P

środa i zs cicho! dajcie się powymądrzać To naprawde nie bedzie trudne :)

To ja też, ja też chcę powiedzieć coś mądrego.... Musisz wybrać jednego mężczyznę... Albo syna albo gacha, którego niby kochasz... :O:O:O

ike, czy mozesz rozwinac swoj wczesniejszy post? bardzo ciekawie i madrze piszesz a juz się bałam, ze pisałeś to szczerze

a czy to moja wina, że się do niej chcesz upodobnić ?:P

To ja też, ja też chcę powiedzieć coś mądrego jak to czesto na kafe widac, chciec a moc Staram się :P :D

zs a zgadnij znow zapomnialas że nie umiesz? fakt:)

Staram się doceniam, tylko dlaczego tak nieskutecznie? Nie chcę pozawstydzać innych kafeteriuszy :P :D:D:D