Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nies

Odbicie lustrzane kłamie

Polecane posty

Gość Nies

To co w rzeczywistości jest po lewej stronie, w lustrze widzimy po prawej i na odwrót. Może dlatego wiele pięknych dziewczyn uważa się za brzydule, a wiele brzydul za piękności. To dlatego na zdjeciach zawsze wyglądamy "inaczej".

Gość Absurdalnieeeeee
Ameryki to Ty nie odkryłes :D

Gość na jakim topiku
ale niektorzy sa brzydcy z kazdej strony i w kazda strone, wiec i tak nie robi to roznicy 🖐️

Gość Nies
Może i Ameryki nie odkryłem, ale czuje się oszukany... Przez tyle lat lustro mną manipulowało... Ku*wa...

Gość marionn
bez tego lustra nie wiedziałbyś jak wyglądasz..filozofie..

Gość Słowo Prawdy
Hahahaha! Nies, zajebisty topik 🖐️

Gość na jakim topiku
trzeba było zamiast lustra kupić sobie kamerkę z ekranem 🖐️

Gość Kurde w morde
NO tak się wkurzyłem tą wiadomością i uknutą intrygą lustra, że postanowiłem je rozpierniczyć. Podchodzę teraz do niego, a to mnie straszy, że jak je tknę to mi spierdzieli 7 lat!! Masakra jakaś :( Już nie wiem co czynić

Gość marionn
Pod drabinę! pod drabinę! :D

Gość Nies
Ja mam problem, a Wy drwicie ... Moment w którym odkryłem tą lustrzaną intrygę stał się przełomowym momentem mego życia, powiedziałbym nawet, że jego punktem zwrotnym, a Wy kpicie... Zawiodłem się na forumowej braci...

nie no co ty? Ja poważnie mówię! Użyj argumentów, porozmawiaj, agresja niewskazana! może zamiast rozpierniczac wystarczy stosowna konwersacja? :classic_cool:

Gość Słowo Prawdy
Nies, jak się odwrócisz do niego (lustra) tyłem, to przód będziesz miał w dobrą stronę :):) Musisz po prostu odwracać się tak i patrzeć na to czego nie widać, to cała tajemnica.

Gość Nies
Kiedy ja się czuje osaczony przez kpiarzy dla których moja osobista tragedia jest powodem do drwin... W takich warunkach trudno mi prowadzić merytoryczną dyskusje na temat tego pieprzonego lustrzanego odbicia :D Czy są tutaj osoby, które chciałby się podzielić z nami doświadczeniami związanymi z lustrzanym odbiciem? Na pewno są tutaj osoby, które mają podobny problem do mnie, więc wyrzućcie to z siebie !

Gość Kurde w morde
No ja już napisałem. Tym odkryciem złamałeś mi również życie. Od dziś bojkotuję lustra. Właśnie kombinuję jak tu bez nich jutro prowadzić samochód :classic_cool:

Gość o wlasnie to
dlatego ja mam dwa lustra i przegladam sie w odbiciu odbicia. nie daj sie oszukiwac, ustaw lustro na przeciwko lustra i w tym drugim sie przegladaj. nie moze byc tak, ze lewo jest prawo a prawo lewo. porzadek musi byc. prawo to prawo, lewo to lewo. nie dajmy sie zmanipulowac

Gość Nies
" Nies, jak się odwrócisz do niego (lustra) tyłem, to przód będziesz miał w dobrą stronę " Tak myślisz? Zaraz to sprawdzę... Pamiętaj, ufam CI...

Gość potraktuję cię serio
Oczywiście, że w lustrze nie widzimy swojej twarzy, tak jak wygląda naprawdę. Żadna twarz nie jest idealnie symetryczna. Rozwiązaniem tego problemu jest zainstalowanie dwóch luster naprzeciwko siebie. Będziesz mogła zobaczyć odbicie odbicia, czyli swoją oryginalną facjatę :)

dobrze, ja ci udzielam rad prosto z serca, całkiem poważnie, a ty się śmiejesz...

Gość ciocia gienia ze spożywczaka
a jak se zrobię zdjęcie w aparacie to to działa tak samo jak lustro ? :classic_cool: :D:D

Gość Słowo Prawdy
No to zależy czy zdjęcie zrobisz w lustrze czy poza nim 🖐️

Gość Słowo Prawdy
aha... i broń Boże nie rób zdjęcia lustrzanką!!! ;)