Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ja coś jeszcze

Jak rozpoznać, czy coś do niego jeszcze czuję?

Polecane posty

Gość Czy ja coś jeszcze

do niego czuję? Jesteśmy równe pół roku razem, mówię mu, że go kocham, on mnie też. Bardzo pociąga mnie fizycznie, jest chemia... Widzimy się raz, dwa w tygodniu. Dzieli nas 30 km. Jest szansa na wielkie uczucie? Myślę o nim, seks z nim jest ok, tylko czasem boli mnie, że nie jest jak na początku, bo często się kłóciliśmy przez ostatni czas...

Gość Ian
To dosyć naturalne, powoli mija zauroczenie a teraz sie docieracie... a 30 km to nie problem ...:) O ile tylko środki komunikacji pozwalają :)

Gość Czy ja coś jeszcze
Hm... Coś w tym jest... A czy wpływ może mieć to, że po dwóch tygodniach związku poszłam z nim do łóżka? Czy to raczej sprawa indywidualna?

Gość Ian
Jak wypowiadalem sie w innym temacie ... to kiedy, jak, i w jakiej pozycji zalezy tylko od indywidualnych preferencji was dwojga...

Gość Szansaa.
Szansa zawsze jest, ale to zależy od starań obojga, szczególnie gdy nie jest za dobrze, po tym można stwierdzić, czy człowiek naprawdę kocha. A czy Ty go kochasz? czy on Ciebie? ale szczerze.... Poza tym, jak się na coś dłużej czeka, to się tym człowiek bardziej cieszy i także później to docenia... bo w końcu co więcej można dać drugiej osobie jak nie samego siebie... ale wszystko po kolei, umysł, serce, dusza, a potem ciało... To wynika z moich i nie tylko moich obserwacji, że takie związki są najtrwalsze (z tego, co widzę po znajomych itp), ale wiadomo, że każdy działa zgodnie ze sobą. Jeśli naprawdę się kochacie, to macie siłę na walkę z przeciwnościami :) W każdym związku zdarzają się burze, sztuka polega na tym, by nie dać się im zniszczyć, ale by umocniły korzenie... A tak od siebie dodam, że największą więzią, jest więź typu "pokrewne dusze", gdy rozumiecie się bez słów, gdy nawet ból nie przeszkadza w miłości, a wręcz ją umacnia. Wtedy nawet czas gdy wygląda się niedobrze, nie pomniejsza tej miłości. Z czasem każdemu ubywa urody, ale piękno dla drugiej osoby nadal pozostaje :) I to jest piękne. Piękno jako całość, nie tylko ciało. Pozdrawiam

Gość Szansaa.
Aby rozpoznać czy do niego coś czujesz (coś? smutne to jakieś po tak krótkim czasie, bywacie ze sobą w łóżku bez uczuć?) .. zapytaj siebie ile byłabyś w stanie mu poświęcić? Czy chciałabyś mieć syna takiego jak on (podobnego) ? Czy chciałabyś się z nim zestarzeć? Czy ciągnie Cię do innych facetów, szukasz kogoś lepszego (nawet podświadomie) ?