Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udusić ją tylko

moja kumpela jest naiwna ? jak myślicie ?

Polecane posty

Gość udusić ją tylko

moja kumpela totalnie zgłupiała była z chłopakiem pół roku jakieś 4 miesiące temu się z nim rozstała ponieważ mówiła że go nie kocha i nie chce go ranić wczoraj mi esa napisała że go jednak kocha że jej go brakuje i chce do niego wrócić ja jej tego odmawiam bo wiem że on w stosunku niej nie był fer bo mówił jej że ją kocha a był w tym czasie z inną ona się zgodziła na bycie z nim on również z tamtą był i od razu jak no może nie od razu ale po krótkim czasie zaczął ją katować esemesami kiedy "to" zrobią ja bym go już od razu zostawiła ale ona dalej z nim była na każdym kroku ją oszukiwał i jak jeszcze ni ebyli razem to mówił jej że ją kocha chyba na to trzeba trochę czas ? prawda ? a nie ledwo co się poznali on już mówił jej że ją kocha Co o tym myślicie ? co ja mam robić w takiej sytuacji ? nie wtrącać się ? radzić jej żeby nie wróciła do niego ?

Gość mądralkaaa
kiedy to było...te czasy....:D

Gość uupp
Napisz ten tekst jeszcze raz, po polsku. Niedobrze mi jak czytam takie dziełka... Przecinki i kropki ci się popsuły?

Gość ooohoohoo
jasne... nie masz czego się czepiać tylko . i , ? ? daj se spokój... :D :P

Gość udusić ją tylko
nie będę pisała drugi raz bo nie widzę takiej potrzeby ;] skoro tobie sprawia to kłopot to spadaj :P Da mi ktoś jakieś rady ?

Gość powinnaś
wszystko robić żeby do niego nie wróciła. Ale ona jest aż na tyle głupia...