Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbychu

Kobiety są mądrzejsze od mężczyzn

Polecane posty

No widzisz sam, ty uważasz że żartuję, a ja wcale nie miała inencji cię rozbawić - kto więc jest głupszy?

Rodzą te które chcą, a do okresu idzie się przyzwyczaić, to główne dla was jest on problemem bo ogranicza wasze popędy:)

mnie akurat nigdy okres nie przeszkadzał:D kwestia kobiety, ale jak oglądam reklamy, szczególnie te przed serialami typu pierwsza milosc, m jak milosc czy inne milosci to...kurwa,... podpaski, tampony, nietrzymanie moczu, wzdęcia, pieluchy... eee wole jednak sikać na stojąco i być głupszy🖐️

nie mógłby urodzić człowieka bo boi się nawet borowania zęba, a przy zwykłym przeziębieniu jest niemalże umierający :)

wiesz, ja jestem kobietą ale większosci z tych reklamowanych produkow nie stosuje, to nakręcanie koniunktury, wmawianie ludziom ze potrzebują tego badziewia.. tak jak kremy przeciwzmarszczkowe dla facetow:) i oddzielne szampony... a co wy macie inne wlosy?

nie wpomne o reklamach proszków do prania, płynów do zmywania naczyń czy do mycia podłogi. i wszystkie są dla kobiet. bo widziałaś w reklamie faceta zachwalającego proszek do prania? nie, tzn że wszystkie te środki są przeznaczone dla kobiet:D

No jak to?! A Zygmunt Hajzer????????????? :)))))) król najbielszych odcieni białości Viziru?

Pierwsza reklama proszku do prania jaka widzialam to słynne "Ojciec, prać?":) Tam tez byli sami kolesie. Nieważne zresztą dla kogo, pierze wszak pralka:)

oczywiście że jest reklama faceta zachwalającego proszek Schtokingier chyba dobrze napisałam...

Fakt wygląda jak gej.... nigdy go nie lubiłam, podobnie jak Ibisza.

Prawde powiedziawszy tych reklam z facetami i proszkami jest kilka... :)

no ja kojarze kilka .. głównie z aktorami starszej daty ale nie pamiętam doladnie, na pewno vanish tez facet akis reklamowal. mnie najbardziej irytuja reklamy typu: rodzina w kuchni i akcja obiad:)

no bo każda z tych reklam proszków do prania, płynów do zmywania, płynów do podłogi czy innych środków czystości w domu, nie ważne czy zachwala facet czy babka , jest skierowane do kobiet.

Do kobiet, owszem a wiesz dlaczego? Proste, to kobiety zwykle targają do domu siaty z zakupami i te proszki i szampony... kobieta jest tak naprwdę głową rodziny, to ona troszczy sie o to by domownikom niczego nie brakowalo.

Mój facet nigdy nie wpadłby na pomysl ze konczy sie proszek i trzeba kupic nowy:)

i zrzucac na kobiety cala odpowedzialnosc za prowadzenie domu:) no faktycznie...lepiej. Po części to masz rację, ja się nawet martwie za dwoje .. Ale bycie kobietą ma swoje nieodzwone plusy:))

Możemy być marudne i zrzędliwe a wy i tak nas kochacie:)