Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheylaa.

jak urzadzic pokoj 14-latki ?

Polecane posty

Gość sheylaa.

czesc wszystkim. ; D niedlugo bd mila remont. dwa pokoje beda polaczone lukiem. jeden pokoj bd takim jakby biurem. wiem jak go urzadzic . drugi bedzie sypialnia . i mam problem . sciany beda fioletowe, a na jednej scianie planuje jakas tapete ( biala czarna chyba ) no i lozko bd stalo i szafa na zamowienie we wnece . i nie wiem co dalej tam postawic, bo wszystkie ubrania bd w szafie. chce powiesic lustro i musze dokupic jakis mebel. jaki ? komodaa jakas duza ? a jesli tak to taka 120 cm czy zwykla ? chce z firmy Black Red White, bo mieszkam na mazurach i nie mam dostepu do innych sklepow typu ikea . jak urzadzic ta sypialnie ? pod kazdym wzgledem. co moge tam postawic ? mam szkice w glowie, ale chce sie Was poradzic . ; D

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Skąd się biorą łosie, które nawet porządnej kryptoreklamy nie potrafią zrobić? Żałosna, nachalna reklama aż bije z postu Sylwi-15 i jedyne co robi to zniechęca do korzystania z usług firmy n-design, skoro nawet nie potrafią się dobrze zareklamować. Spece od marketingu się znaleźli.

Gość gość
Myslicie, ze warto zatrudnić projektantke do zaaranżowania salonu i pokoju dla dzieci? Kolzenaka chwaliła bardzo http://www.ewaromanow.pl/ i zastanawiam sie czy nie pojsc w jej ślady i tez nie skorzystać z pomocy dekoratora. Chciałabym mieć fajnie urządzone mieszkanie, a sama totalnie sie nie znam na tym.