Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

hej mam pilnee pytanko prosze o odpowiedzi.............

Polecane posty

Gość barabarabab

jak byscie byli na stazu z urzedu pracy i trafilibyscie do biura, bylibyscie tam drugi miesiac i umielibyscie nawet duzo to robilibyscie za innych wiele rzeczy?? jest taka sytuacja ze nie ma w biurze sekretarki i babki z pokoju w ktorym ja siedze i co robicie to co wam mowia osoby ktore nie powinny w ogole wam wydawac polecen?? bo polecenia moze wydawac jedynie kobieta u ktorej siedze w pokoju bo jej za zadanie mam pomagac a inni przychodza i mowia ze cos chca czy zebym im cos zrobila. co byscie zrobili na moim miejscu???????

Gość barabarabab
sarkazm? cos musze robic ale nie zeby zlazilo sie ludu w chuj i oni wyznaczaja zadania...

Gość barabarabab

Gość barabarabab

Gość barabarabab
chcialbys smrodzie.. ja sie pytam powaznej osoby!!!! odpowie mi ktos blagam! :-(

nie rob z siebie dziewczynki na poslyki, poprostu powiedz im, ze jestes tu od wykonywania swojej pracy, a nie bedziesz zapierdaalala jeszcze za nie :-o otworz oczy i stanij na ziemie :-o

Gość poziom dyskusji na kafeterii
miejscami - jak na tym temacie - sięga dna .......

Gość kokoLKZL
Najpierw rozpatrzmy pewne zagadnienie :D co znaczy slowo dno, bo nie rozumiem :classic_cool:

Gość barabarabab
ale czasami nawet kobieta z mojego pokoju mnie wkurza nie ma jej i wszystko ma byc na mojej glowie. niech sobie sama robi jak wroci, ona dostaje cos ok 2000 za siedzenie i jeczenie a ja 600 zl i czasami robie wiecej niz ona

to po co wykonujesz za nia praca, ktos Ci za to placi? Nie masz takiego oobowiazku wykonywania za kobos pracy, nigdzie w Twojej umowie nie jest tak napisane, a Ty wykonujesz jej obowiazki? :-o Wez sie ogarnij, zostaw ten jej pokoj w spokoju niech sama ruszy dupe, a co Ty jestes? piesek? :D 🖐️

Gość barabarabab
ja juz sama nie wiem co robic a co nie.