Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzjer czy domowe nozyczki

chodzicie z dziecmi do fryzjera czy sami obcinacie-prosze o podanie wieku i płci

Polecane posty

Gość fryzjer czy domowe nozyczki

do fryzjera, pierwszy raz jak mial 7 miesiecy. Bylismy 3 razy, powinnam juz z nim isc z miesiac temu,ale sie rozchorowal i ja tez

Gość fryzjereczka
ja swojego najmłodszego strzygłam tak od wiaderka, i tak brzydki po starym to mu nie pomoże- jak poprzednia 5-tka zresztą. ale raz mu odciełam kawałek ucha na górze i teraz chcadzam z nim do fryzjerki. trzeba go przywiązać do krzesła i troszkę ogłuszyć, ale jakoś ta pani daje radę.

Gość to aleksandra w ogole pracuje

ja obcinam sama nozyczkami bo go u fryzjera nie widze, co 3mce zwykle, czasmai na dlugo czasmai an krotko :> trudne to ale lepsze niz wiazanie do kzresla u fryzjera, obcinam go od 12mca zycia

Gość mama z gdyniiiii
Mój syn ma 3,5 roku. Nigdy nie byłam z nim u fryzjera . Od zawsze ja mu sama strzyżę włoski. Mamy dobrą maszynkę do włosów.

mój ma niecałe 3 lata i od prawie dwóch lat chodzę z nim do fryzjera.Jest strzyżony nożyczkami, włosy ma po tatusiu grube i gęste więc nie mamy innego wyjścia.

Gość to aleksandra w ogole pracuje
dobra maszynka tzn jaka? ja obcinam nozyczkami tez ma 3 i pol latka w domu ale nie chce miec łysolka

W czerwcu skończy 3 lata. Od 1,5 roku regularnie odwiedzamy Panią Kasię-fryzjerkę:) Mały tylko przy niej siedzi jak zaklęty i do nikogo innego nie chce iść:)

Córka 3 latka. włoski miała obcinane raz przez fryzjerkę . Krótko- tak do ucha, a tak to chodzimy regularnie na obcinanie grzywki. Synek 1,5 roku jak na razie był raz, a teraz mu chce zapuścić wloski bo mam pomysł na jego fryzurę :D