Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orinokooo

odstawienie pigulek, stosunek przerywany, ciaza

Polecane posty

Na wstepie chcialabym sie przywitac, gdyz jestem nowa. 2 miesiace temu odstawilam pigulki yasmin. Krwawienie z odstawienia odbylo sie(ale to logiczne) normalnie. Nastepnie pierwsza, naturalna @ po odstawieniu dostalam wrecz ksiazkowo. Wraz z moim partnerem nie stosujemy antykoncepcji(bo stosunku przerywanego nie mozna nazwac metoda). Dodam, ze bardzo chcialabym miec dziecko. Myslicie ze jest szansa ze nam sie poszczesci? :) pozdrawiam serdecznie ;)

Witaj! My też się staramy, ale to jest mój pierwszy cykl po odstawieniu tabsów. Szansa zawsze jest. Życzę Ci powodzenia!

Slyszalam, ze jest duza szansa po odstawieniu tabletek, choc niektorzy mowia ze nalezy sie wstrzymac. Oby nam sie jak najszybciej udalo. :) Mam nadzieje, ze takich staraczek jak my bedzie przybywac i bedziemy sie dzielic wspolnie naszymi sukcesami lub porazkami zwiazanymi z poczeciem nowego zycia :)

Jest dużo kobietek, które bardzo, bardzo chcą i się starają. Niestety naczytałam się sporo topików i próbuję się powstrzymywać przed ich czytaniem. Naprawdę jak czytam 30storn i opowieści kobiet, że się starają rok czy dwa to bardzo im współczuję i zaczynam się bać, że w naszym przypadku też tak będzie. Poczekamy zobaczymy. Pierwsza "próba" już za nami. Jutro "szczytowy" dzień, więc będziemy musieli się do tego przyłożyć :P A potem czekanie, czekanie, czekanie...