Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkn nkj

Mam wielka prosbe, napiszcie mi tu jakis cytat ladny, madry z muzyki hip-hopowej

Polecane posty

Gość nkn nkj

polskiej rzecz jasna

Gość to są panowie typu bears
"hej foko wpadłaś mi w oko" "chcę być gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją" "kocham zycie ktorego nienawidze i nienawidze zycia ktore kocham" ...

to nie hip hop ale sie rymuje:D Pomyśl kto nadaje, podaje Kto kamufluje, zagłusza, sprzedaje Wykręca z kłamstwem na ustach Podjudza, podkręca Wolność jak dziwka stoi pod murem Ręka skurwysyna w łeb pakuje kulę Zagłusza , decyduje Na niewinność pluje Tego który zmieniać chce ciągle ktoś katuje Zadręcza, ściąga w dół Molestuje Powiedz gdzie jesteś Wiem stoisz na krawędzi upadku i nędzy Sam przeciwko wszystkim W świecie pieniędzy Głowa oszalała bije w ciemność, w mur Następny brat spada prosto w dół Ile jeszcze czarnych worków na ulicy Niewinność kona, płacze Niewinność krzyczy Patrzcie, skurwysyny, to jest dzień ostatni Patrzcie, to jest wasz dzień ostatni Powiedz gdzie jesteś To pieśń dla moich ludzi, dla ludzi To wszystko dla moich ludzi To pieśń dla tych, którzy są blisko Dla nich z siebie Dla nich wszystko Dla was z siebie Dla was wszystko Twój głos tutaj nigdy nic nie znaczył Głos takiego jak ty tutaj nigdy nic Przez nich poniżony zapomniany, wykreślony W tobie dla nich nigdy nic To pieśń dla moich ludzi.... To tak boli Moje wnętrze ból rozdziera Ciągle czekam na ciebie Ty tak młodo umierasz To jak czarna dziura jak pęknięta wątła nić Tam gdzie kiedyś było wszystko teraz nie ma nic

Gość FIRMA PROSTO JP
Nasz świat musi przetrwać (na 100%) Jesteśmy w porządku (na 100%) Jesteśmy wariatami (na 100%) Nienawidzimy psów

TAK... MAMY DOŚĆ wyuzdanych klech... ... których fałsz sięga gwiazd... ... Słyszę TU ich śmiech! Dzieci płacz... chłopców jęk... ... skurwysynom MUZYKĄ... WARTO spaść dla tych chwil... ... gdy już zjawią się u mych drzwi...

:D Gdy już zabronią... Wolnego kroku... Ozdobnym stemplem... Zaznaczą, gdzie Twój rów... Gdy już zabraknie Ci sił... Będziesz leżał i gnił... Gdy już zabraknie Ci sił... Będziesz leżał i gnił... powiało optymizmem

Gość Anq26
"bede brał Cię, w aucie...aaa" :D