Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka007__

mezczyzni -CO WAM PRZESZKADZA W KOBIETACH

Polecane posty

Gość agentka007__

co was denerwuje w kobietach? czego nie mozecie zniesc? piszcie.

nadwaga, otyłość, nieświeży oddech, niechlujny ubiór, brak talii, fochy, nieuzasadnione humory, materializm, brak życiowej pasji, prostactwo, brak obycia i znajomosci zasad savoir vivre

Gość vipka
Właśnie przeczytałam temat pt."kobiety co wam przeszkadza w mężczyznach" a tu prosze na odwrót ktoś założył - i dobrze ale wypowiedź hszonszcza pokazuje ze nie patrzą na cechy wew. w pierwszej kolejności oczywisci jest WYGLĄD!!! ale Wy mężczyźni jesteście PROSTOLINIJNII!!!!!!!!!!!

Gość marcelinek
tego że nazywają wulgarnie ich penisa

Gość marcelinek
on tam napisał materializm czyli PATRZĄ na osobowość,i na sposób zachowania,nie wierze że mężczyzna polubi kobietę z debilnym zachowaniem

Gość marcelinek
vipka możesz dać linka do tego artykułu

Gość TH is IT R
To że mnie nie chcą

Ale to coś dziwnego, że patrzymy na wygląd ? A na co mamy patrzeć ? Na charakter jak wygląd jest obrzydliwy aż człowiekowi chce się wymiotować ? :-o Wygląd jest bardzo ważny i od tego zaczyna się selekcja. Później przechodzi się do oceny charakteru i osobowości. Jednak jeśli wygląd nie pasuje to nic się nie zrobi. I to coś dziwnego ? NIby dlaczego jesteśmy prostolinijni jak pisze jakaś debilka wyżej ? Bo nie chcemy spasłych grubasek ?? :-o

Gość rosjanowa
ja sie zgadzam z tym na "ch..." wszyscy patrzymy na wyglad, nie ma zmiluj, nie w tym rzecz ze ktos ma byc modelem, ale fajnie, jakby nie byl niechlujem, na tak smao patrze u facetow na buty, ogolnie ubior itp

Gość rosjanowa
na h*

Gość arek bandzior
Na pierwszy rzut to : wulgarność, picie alko na umur, palenie papierosow.

dla mnie kobieta nie musi być chuda jak szczapa ale też nie nie lubię jak nie ma wcięcia w talii bo wtedy po prostu nie jest "kobieca" , figurą nie różni się od nas facetów poza tym nie powinna być małostkowa powinna odróżniać rzeczy ważne od pierdołów a z tym wszystkie macie duży problem , prawie zawsze robicie z igły widły

Gość hyrowa
a co jak kobieta ma mikroskopijne piersi?

przeszkadza mi to ze przecietne dziewczyny uwazają sie za niewiadomo co :O fochy zaniedbane sylwetki palenie papierosów , picie na umór

Gość 100krotkaaaaa
"przeszkadza mi to ze przecietne dziewczyny uwazają sie za niewiadomo co" jezu , strasznie duzo moich kolezanek ktore sa wlasnie przecietne maja sie za cuda :/ żenuła :o

Gość bcvbcvb
Ze sa puste i leca na $ oraz malo ktora uzywa mozgu

Gość masakra4645
A ja nie cierpie kobiet bez mozgu ktorymi steruje tatus zenada

Gość melelaos
no i te wasze wymagania - musi być przystojny szarmancki, wygadany ,czuły ale twardziel???! , z poczuciem humoru(żart co 3 minuty), ma was nosić na rękach, i.t.p. i.t.d. niektóre wyrastają z tego dopiero po 30-stce kiedy nie ma wokół wolnych facetów