Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaaaaaa5

gdzie można kupić biustonosz o 65a lub 65b??

Polecane posty

Gość annaaaaaa5

w kazdym sklepie z bielizną zostałam wyśmiana gdy prosiłam biustonosz z obwodem 65.... czy osoby szczupłe nie mogą nosic biustonosza...? na to wygląda bo chyba żadna firma takich nie produkuje... jedynie biustonosze dziecięce;/

Gość mis polarny w tropikach
zapytaj best bra i poszukaj sobie lobby małobiuściastych :) znajdziesz cos napewno dla siebie ;) i nie idź już więcej do tego sklepu gdzie byłaś jak się jakiś piździszon nie zna na rozmiarach to niech traci klientki

poszukaj sobie lobby małobiuściastych a do tego sklepu z bielizną gdzie byłaś nie ma sensu wracac :) pozdrawiam

kurde kawe sie krzani i wcina posty

Gość to jacy są faceci prawda
przeciesz doda ma balony a nie maly biust ty se chyba zamów wizyte u dobrego okulisty annah ;p🖐️

Gość annaaaaaa5
przecież ona nic o Dodzie nie pisała;)

Gość annaaaaaa5
a tak w ogóle to dzięki dziewczyny za rady, a na lobby małobiuściastych już byłam i nic takiego nie znalazłam.... ;)

Gość tacy są faceci prawda
cholera jasna znowu nie te szkła wziełam teraz widze Dalia :D🖐️

Gość tacy są faceci prawda
a Dalia szyje biustonosze jasna dupa a ja o Lodzi pisze :D założe temat o najlepszych okulistach...kuźwa jak ich znaleźć

to jacy są faceci prawda-----naucz się czytać ze zrozumieniem co??

Gość AWI***************************
polecam doopasowana.pl

Marki Pour Moi, Discover Mademoiselle i Audelle (sklepy Onlyher i Figleaves), LaSenza (brytyjski sklep: lasenza.co.uk), Gossard i marka własna sklepu (Figleaves.com), polska Milena, może jeszcze w Esotiqu czy Atlanticu coś niedziecięcego być :) No i na pewno u Ewy Michalak, ale u niej trzeba sobie oddzielnie rozmiar wyliczyć (na stronie sklepu), bo staniki są ściśliwe.

Gość ABCbielizny.pl
Bieliznę w takim rozmiarze kupisz chociażby w sklepach internetowych. Tam jest największy wybór,a cena również atrakcyjna. A w jakim kolorze byś chciała? Bo zajmuję sie sprzedażą bielizny,wiec mogę pomóc.

Gość Spaaaaaaaaaamm
jasne... jak możesz to podaj propozycje.

Gość moje wielkie zakręcenie
Zanuż się w moim świecie! Uwaga - WCIĄGA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl

Gość stylonka
A patrzyłaś na Nipplex, tam niektóre modele mają obwód 65 i wiem że mieli z tego rozmiaru miseczki C. Podejrzewam że też mogą być dobry, najlepiej jest zmierzyć model bo czasami od niego zależy też rozmiar.

Gość tiuuuat
stylonka, a idź Ty w cholerę z niplexem... takie rozciągliwce ze ich 65 to jak 75 z freyi

Gość poszukaj serwisów stanikowych
zobacz na lobby małobiuściastych i stanikomanię ;) tam znajdziesz a bielixniaki rodem z PRL sobie odpuść

Gość gra_w_klasy
przyznam, że dość nietypowy masz rozmiar biustonosza i chyba w niewielu sklepach możesz dostać taki nietypowy rozmiar, a powiedz mi patrzyłaś może w necie?? Na jagna.pl jest duży wybór rozmiarów i tych dużych i tych małych.

Gość w zmywarce ponoc to samo
w esotiq już są tam popytaj, ty od tej jagny weź spierdalaj ze spamem i wbij sobie do głowy tępa bałwanico ,że już 90% firm oferuje 60-65 obwody a nietypowe są to 50-55 kilka angielskich firm tylko oferuje dla bardzo szczuplutkich i drobnych dziewczyn

czy oby na pewno nosisz taki rozmiar? bo ja jestem chuda i płaska - ale wiem, że to nie oznacza miseczki A czy B od razu.... ja zawsze kupowałam 75B, nie zwracając uwagi na odpowiednio ciasny obwód. Dopiero jak mi babeczka w sklepie wlazła do przymierzalni i sama dobrała rozmiar - to się okazało, że noszę 65D... bo podobno odejmując 5cm obwodu trzeba dodać 1 rozm.miseczki

aha, w ramach odpowiedzi na pytanie: w Triumphie może wybór modeli nie powala, ale zawsze coś się znajdzie

Gość ten.sam.problem...
jestem w tej samej sytuacji co Ty, tzn mam bardzo mały biust (praktycznie go nie ma :P ) i jestem szczupła, znalezienie idealnego biustonosza to jakiś koszmar! porzuciłam poszukiwania w zwykłych sklepach i spróbowałam w sklepach internetowych. Mile mnie to zaskoczyło. Piękna bielizna, WSZYSTKIE ROZMIARY i naprawdę szeroki wybór. Wg mnie najlepszy jest http://ekskluzywna.pl Polecam sklep i bielizne :)

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
ten.sam.problem...,won SPAMERKO! Przecież tam nawet wyszukiwania po rozmiarze nie ma, z czym do ludzi?

w kazdym mozna kupic bo pamietam ze taki 65A chyba nosilam w podstawowce i na poczatku gimnazjum wiec jesli tyle lat temu byly to tymbardziej teraz sa i pewnie nawet mniejsze pytaj z atlantica keya i tych co produkuja dla nasolatek

Gość Olive_pl
Przeglądając oferty sklepów stacjonarnych nie trudno zauważyć, że zwykle nie dysponują zbyt szeroką ofertą biustonoszy, ograniczając się do kilku fasonów i rozmiarów kończących się na miseczce D. Choć biustonosz z obwodem 65 cm jest mniej popularny, nie oznacza, że takie nie istnieją, gdyż wiele firm produkuje biustonosze dla szczupłych i dojrzałych kobiet. Polecam takich producentów bielizny jak Kinga, Wies Mann których produkty znajdziesz również w ofercie sklepów internetowych.