Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibob

Wysłanie jasnych sygnałów- jestem zainteresowana

Polecane posty

Gość bibob

nie chce pokazywac piersi, tylka, ani ocierac sie o niego. Nie chce zjadac banana w sposob wulgarno-zmyslowy ani probowac go dosciasc na kserokopiarce, ani chodzic z naklejka-bierz mnie. Chce wyslac takie sygnaly, ktore on zrozumie, ale beda tez troche owiane tajemnica. Chce mu pokazac, ze moze do mnie podejsc i pogadac, bo jestem nim zainteresowana. Da rade? jesli tak, to jakie?

Gość zenek ruchacz
patrz mu w oczy

Gość bibob
patrze sie. cos wiecej?

Gość zaproś go do domu
to nie jest takie oczywiste

Gość bibob
jak pokazac, ze jeste sie zainteresowana, bez wulgarnego czy nachalnego zachowania. tak, zeby on zrozumial. czasami mam wrazenie, ze faceci czytaja wszystko na opak.

dotknij jego rąk i spójrz na niego powiedz mu cos miłego niech to trwa kilka sekund np jak będzie sie martwił. powiedz mu że ma ładna koszule lub cos w tym stylu albo że jest słodki

Gość nyt6t7
nie da sie, jesl jest przecietnym facetem to jest slepy i gluchy

Gość magurka1
taaaa powiedz mu ze jest slodki to sie koles zawinie w podkokach i tyle go bedziesz widziala niema to jak rady gimgówna z kafe....

Gość wwrrr
Podobno powtarzanie jego gestów oznacza, że jesteś nim zainteresowana.

Gość oczami wygrałam nie raz
patrz w oczy, jak bedzie on też patrzył spuszczaj wzrok na dół lub na salę , gdziekolwiek, udawaj niezainteresowaną. Potem znowu patrz. nie wysyłaj żadnych innych sygnałów. Udawaj niezainteresowaną , ale patrz. Nie umiem tego inaczej opisać.

Gość antonio_banderas
usmiechaj sie do niego, w usmiechu pokazuj delikatnie jezyk, powlocz po nim wzrokiem z aprobatą, poprawiaj wlosy gdy na Ciebie patrzy... zreszta moze juz teraz widzi, ze dajesz mu sygnaly, ale czeka, az Ty zrobisz pierwszy krok w takim razie - przegralas, bo to nie ten typ, ktorego pragniesz :(

Gość oczami wygrałam nie raz
uwielbiam podszywaczy:):):) czyli tych zakompleksionych gówniarzy, którzy są mocni tylko w sieci Jestem z Wami :):):)

Gość bibob
probuje oczami, staram sie to robic w sposob nienachalny, do tego czasami dodaje usmiech. czyli mam go prowokowac wzrokiem, czy jak? nie chce zeby pomyslal, ze jestem nawiedzona, bo sie gapie. jestesmy tylko na czesc, wiec nie moge go dotykac:(

Gość Nie moesz zrobić
nic więcej jak tylko patrzeć, bo może być typem strachliwego ;) Ty agadasz a on się przestraszy i ucieknie ;P mówie oczywiście w przenośni ;) muszisz obczaić czy i on się na Ciebie nieraz spogląda.. njak zauważysz ze tak, to rób to co mówiła "oczami wygrałam nie raz " ;)

Gość bibob
dzieki bardzo za wszytskie odp.:) czyli wszystko w oczach:) piszcie, jesli znacie jeszcze inne sposoby

Gość bibob
hrabio, posiadasz niezwykle lotny umysł:P

Gość bibob
zupko, wierz mi, ze chcialabym tak;) ale znamy sie tylko na 'czesc', wiec nitki, to moge sobie ze spodnicy sciagac.

Gość Warwik
puść przy nim bąka

Gość bibob
warwik, rozumiem, ze Ty tak zdobyles swojego chlopaka:)