Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kredytu :)

potrzebuje rady w sprawie kredytu / pozyczki

Polecane posty

Witam chcialabym sie poradzic kogos kto jest obeznany w tych sprawach, moze akurat taka osoba sie trafi :) mianowicie musze zaciagnac kredyt, porzadana suma to 30 tys zl, nie mniej nie wiecej, na remont mieszkania ktorego wlascicielem jest moj narzeczony, liczylismy ze on ten kredyt zaciagnie ale po sploacie ostatniego okazalo sie ze jest w biku! ( rowniez splacal 30 tys tylko mial obsuwe z 2 miesiace poniewaz zlamal noge o czym bank zostal poinformowany ale mial to w dupie ) wiec niestety jemu zaden bank pozyczki nie udzieli, moja sytiuacja rowniez jest nienajlepsza, jestem mloda i nie pracowalam jeszcze na zadn aumowe, tzn pracowalam ale raz i to 2 lata temu, pozniej wyjechalam z narzeczonym do irlandii ale nie moglam znalezc pracy wiec on nas utrzymywal, wiec nie mam zadnej przeszlosci finansowej czy jakos tak, nie wiem jak to sie nazywa..wiec w skrocie, potrzebuje kredytu, a nie mam jak udowodnic o najmniejszych zarobkach, co robic ? sa podobno kredyty na oswiadczenie na dowod, czy to prawda i czy ktos taki zaciagnal ? prosze o pomoc

Gość przede wszystkim to
nie brałabym kredytu DLA NIKOGO! Nawet dla osoby, której w tej chwili ufam najbardziej na świecie.

oj rozumiem obawy, wezme kredyt a on ucieknie..ale hmm, powiedzmy ze jestesmy ladnych kilka lat wiecej nas laczy niz dzieli i nic takiego sie nie wydarzy :) po prostu potrzebuje porady czy jakis bank udzieliby mi kredytu? czy nie ma szans zupelnie, niestety sie nie znam w tych sprawach, moze nie bank a jakas firma zajmujaca sie pozyczkami, nie liczac providenta, u nich oplaca sie gora do tysiaca ;/

Gość hmnjdghm
nikt nie da ci kredytu jesli nie masz zaterudnienia (no chyba ze mafia)

Gość przede wszystkim to
Nie dostaniesz kredytu. To tylko tak ładnie brzmi "na dowód", ale popytaj w bankach, że i tak muszą być spełnione pewne warunki. Przede wszystkim musisz być wypłacalna. Ja np. też nie pracuję, a kredyt w swoim banku mogę wziąć - bo mam sporo kasy na lokacie i w razie czego mam z czego spłacić. Ale dla kogoś i tak bym nie wzięła i kropka.

Gość lilkas
Z tego co wiem to PKO moze dac tylko za okazaniem dowodu do 10 tys, no i w biku nie mozna byc, wiec mozna dostac kredyt bez zatrudnienia!

przede wszystkim to - dzieki za podpowiedz, a powiesz w jakim banku jestes? ja mam konto 2 lata w BPH i M banku, tam jeszcze nie pytalam czy mi udziela, tylko ze w BPH chce zamknac konto, to zostaje m bank, konto mam ale nigdy tam ani zlotowki nie bylo :) a kredyt chce zaciagnac nie tylko dla kogos, ale w duzej mierze dla siebie, zebysmy mogli mieszkac razem, musimy wyremontowac mieszkanie, a propos bierzemy slub niedlugo wiec mnie nie wycycka, po prostu nie chce czekac kilku lat az uda mu sie na remont oszczedzic z pensji.

Gość przede wszystkim to
W Millennium. Wiesz - ja się na tym wszystkim za bardzo nie znam, najlepiej przejdź się po bankach i popytaj. Gdzieś wiem, że dają kredyt jak się pokaże dowód, że spłaciło poprzedni w jakimkolwiek banku, bez innych dokumentów - ale to też cię nie urządza. No i nie życzę ci "wycyckania", niech wam się uda! :-)

Gość Aneti*25
jeśli nigdzie nie jesteś zatrudniona to nie ma szans na kredyt no chyba że w providencie ale to 100%spłaty więc nie polecam, twój facet też nigdzie nie dostanie przez tą zaległość - ewentualnie z poręczycielem a tak na marginesie to wszystkie banki sprawdzają w BIK i to nie jest nic złego wbrew pozorom

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! http://kredytyk.net.pl