Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeepewna

niepewność w związku

Polecane posty

Gość nieeepewna

Jesteśmy razem 6 lat, datąd zawsze byłam pewna że chcę z nim być ale ostatnio zaczynam mieć wątpliwości, częsciej się kłócimy, nie podoba mi się jego pasja, mecze piłki nożnej, często przez niego płaczę bo on jest dla mnie nie miły. Rozmawialiśmy o śubie, chce ale nie cieszy go to tak jak mnie, wkurza mnie że za często pije piwo. Niewiem co powinnam zrobić, kocham go ale nie jestem już pewna jak to wszystko bedzie wyglądało po ślubie. On w tym czasie zostawial mnie jakies 3 razy ale zawsze sie schodziliśmy, czuje ze jemu nie zależy. Niewiem już nic.

Gość nieeepewna
Kiedyś nawet nie myślałam ze możemy niebyć razem dziś już coraz częsciej, jest moim pierwszym poważnym partnerem, niewiem czy bede umiała bez niego życ ..

Gość hggfhghgfh
Po pierwsze jak masz wątpliwości, to go raczej nie kochasz. Po prostu zaczął ci się on nudzić i tyle. Najlepiej zwalać na faceta a sama przecież 6 lat z nim jesteś i pewnie też jemu obrzydłaś i sorki, ale to już rutyna i codzienność i nie ma co się dziwić, że motylki już ci nie lataja w brzuchu! Nie chcesz z nim być, to odejdż a nie marudż, że on taki i sraki, bo ty też taka i owaka przecież. Nikt nie jest idealny. Ani on, ani ty.