Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GangstaAaaaaaaj

Zaskórniki ZAMKNIĘTE-Wasze skuteczne sposoby

Polecane posty

Gość GangstaAaaaaaaj

Chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś skuteczne i nie drogie sposoby na to świństwo... Najlepiej z Waszego doświadczenia, bo w necie już czytałam o różnych maściach, kremach itd. Np. brevoxyl w moim przypadku w ogóle nie działa... Czekam na odpowiedzi. Pozdrowionka

Gość otco
no ja tez bym chciała poznać jakis skuteczny sposób. Nic nie pomaga jak do tej pory a mam ich naprawdę dużo. I dbam bardzo o cerę

Gość coza kot
sauna.

Gość forum ZDROWIE I URODA

Gość GangstaAaaaaaaj
Ooo... ten korund ciekawa sprawa... Może wypróbuje. Macie jeszcze jakieś inne pomysły?

Właściwie to nigdy nie miałam z tym dużych problemów, ale kilka zaskórników zawsze się znalazło. Od czasu jak natłuszczam twarz na noc ( bardzo gruba warstwa kremu) to cerę mam idealną. Właśnie częste peelingi nie są wskazane. Raz na tydzień max. Pobudzają cerę do produkcji łoju i robi się jeszcze więcej wyprysków.

Gość zaskorniki zaskorniaki
ja mialam zamkniete na policzkach + ropne syfki nie wulkany ale takie rozlane, zaczelam uzywac DUAC (nadtlenek benzoilu i antybiotyk) tylko na policzki i tylko rano - zeszlo mi wszystko po 2msc, na noc uzywam Differinu(retinoid dzialla zluszczajaco) na cala twarz...

Gość GangstaAaaaaaaj
Czytałam o jakiejś maseczce z aspiryny... Próbowałyście coś takiego?... Ja już nie mam pomysłu jak się tego pozbyć. Najgorzej jest na czole, bo kiedyś się nad nimi pastwiłam i nie dość że jest ich pełno to jeszcze zostały blizny...

Gość uwielbiam mmm
wyciskać zaskórniki :)

Gość GangstaAaaaaaaj
No trochę to uzależnia:) heh. Ale przez to pewnie teraz ich tyle mam, dlatego staram się trzymać łapska z daleka od gęby.

Gość uwielbiam mmm
a ja nigdy nie miałam i jestem szczęśliwa jak mi się jakiś pojawi. Raz widziałam babkę na mieście i miała takiego wielkiego wągra jak główka szpilki aż mnie rwało, żeby skoczyć i wycisnąć :D Dlaczego sobie nie wycisnęła. Przecież to szpetnie wyglądało. :O ...a ja miałam taką ochotę :)

Gość GangstaAaaaaaaj
Hehe ;D lol.

Gość GangstaAaaaaaaj
Ja mogę Ci oddać swoje :) hehe będziesz miała co wyciskać... :P A tak na poważnie to mam już dość patrzenia w lustro bo mnie szlag trafia. Wiadomo że na pierwszy rzut oka tak bardzo ich nie widać, ale jak się przyjrzę to normalnie poligon. I nawet nie wiem czym to jest spowodowane. Parę lat temu miałam czystą buzię a teraz masakra.

Gość uwielbiam mmm
dorastasz :D