Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

MASZYNKI DO GOLENIA FLEXI FRONT-kto dal sie nabrac?

Polecane posty

Gość ghgh

jak np moj kochany maz:Ozadzwonila do niego mila pani i za jedyne ...nie pamietam,ale jakos 11zl zaproponowala mu super maszynki do golenia.zgodzil sie:O za pare dni w skrzynce lezala paczuszka...i mega czaderska maszynka:Oporazka... dzis patrze do skrzynki a tam ponownie paczuszka+12 wkladow do maszynki+44,80zl do zaplaty:Onikt nic nie zamawial oczywiscie.. suuper...:(nie zaplacimy,bedziemy sie ociagali najdluzej jak sie da.. ale pewnie g..to da... czy ktos z Was dal sie jeszcze nabrac na to dziadostwo czy tylko mojemu facetowi zamarzyly sie te super maszynki?

Gość pomocnik
Niech Pani nic im nie placi, skoro paczka nie przyszla za potwierdzeniem odbioru, nie maja najmniejszego powodu aby twierdzic ze cokolwiek do Panstwa dotarlo. Jesli maszynka i ostrza nie byly wyraznie zamawiane firma ta stosuje podobne praktyki jak TELE2 ktore w koncu zostalo pokarane dosyc sporymi karami w Polsce.

Ja rowniez otrzymalam telefon, takze sie zgodzilam, dopiero teraz patrze na opinie. List do mnie przyszedl, paczka powitalna jeszcze nie- za nia mam zaplacic 9,90zl a w tym liscie jest napisane ze za miesiac od dostania paczki powitalnej przyjdzie kolejna za ktora juz bede placic wiecej. Ale w liscie jest zaznaczone ze wciagu 10dni od otrzymania paczki powitalnej przysluguje mi rezygnacja. Jesli zrezygnuje nie powinni mi juz nic przysylac. Co o tym sadzicie?

no juz leżycie :D teraz będą wam wysyłać te nożyki i inne śmieci ( made in china ) aż do usranej smierci :D

A mi przyslali list z wszystkim co mi mowili przez tel stacjonarny i kazali wplacic 9,90 na konto ale nie podali mi numeru konta i poki co cisza!

Wlasnie dostalam paczke powitalna, dopiero dzisiaj ehh .... Odrazu weszlam na strone i zrezygnowalam z czlonkostwa. W poniedzialek do nich zadzwonie i jeszcze raz zrezygnuje i wypytam sie czy na pewno nic mi nie wysla. Poki co nie otwieram tych "superowskich" maszynek, bo jeszcze beda kazali zwrocic i co. Dam znac jak to sie u mnie dalej potoczylo :]

Gość Slawomirus
Hehe znalazlem te wypowiedzi bo wczoraj dzwonili do mnie ale nie dalem sie nabrac wiedzialem ze cos nie tak za 9.90 maszynka z czterema ostrzami:D Ja poprosilem Pania ktora do mnie dzwonila o telefon w dniu nastepnym ze niby nie mam czasu rozmawiac Ludzie po to macie net zeby se takie zeczy sprawdzac:) Pozdrawiam nabranych:P

Gość cocacola89
jesteście głupi jak cholera: 1. Po co w ogóle wchodzicie w dyskusje i dajecie się bajerować? 2. Jak z wami gadają, to DOKŁADNIE mówią, że jest płatność 9,90 za pakowanie i przesyłkę, DOKŁADNIE mówią, że potem 12 głowic za 34,90 + 9,90 za pakowanie i przesyłkę i DOKŁADNIE mówią, że MOŻNA zrezygnować z tej drugiej. Muszą to powiedzieć, bo inaczej zamówienie jest nieważne. Skoro to usłyszeliście, to o co teraz te wonty? Skoro SAMI się na to zgodziliście. Ludzie z schizofrenią najpierw mówią "dobrze" a potem się tego wypierają że nic nie mówili i że ich oszukano... :/ 3. A poza tym, to w życiu trzeba myśleć - nikt za was tego nie zrobi, ale dziś macie święto więc was uświadomię, w większości przypadków wysyłkowej sprzedaży jak przychodzi do was paczka której nie zamawialiście to NIE MUSICIE jej opłacać. I nieważne ile dostaniecie ponagleń i zawiadomień od windykatorów - to ściema, żeby nastraszyć tych co nie znają swoich praw i dadzą się zastraszyć i zapłacą. Więc moi drodzy, radzę zacząć używać głowy nie tylko do farbowania się i malowania.

Gość matijas14
czy ktoś wie jak można się skontaktować telefonicznie z tymi złodziejami?

czy ktos juz z tego zrezygnował i faktycznie nic juz do was nie przychodzi ?czy nr tel jest podany w liście powitalnym?jak w ogole te maszynki?dobre są?

Gość padi 27
Paczki powitalnej jeszcze nie dostałam, ale zadzwoniłam na infolinie i poprosiłam żeby nic mi nie wysyłali. Ale ponoć ta pierwsza-powitalna paczka już została wysłana. Zobaczymy co będzie dalej. Mąż się śmiał ze mnie, z tej mojej naiwności. Nic nie ma za darmo.

Gość seliatie
cocacola89 ma rację. przecież zasady działania tej firmy są banalnie proste. płacisz te 9,90 za ta paczke powitalną gdzie masz przetestować tę maszynkę, i masz 10 dni na rezygnacje, jak ci się nie podoba. Jak do was dzwonia i nie słuchacie ze zrozumieniem, to pózniej takie sytuacje głupie sie tworza. wszystkie informacje są dodatkowo w tym liście co wysyłają na e-maila albo przez poczte. a, i tej paczki powitalnej nie trzeba później zwracać, po to się ją dostaje, żeby móc ocenić, czy chce się z tej oferty dalej korzystać, czy nie :D pozdrawiam- zadowolona klientka ;)

Gość KP
Ja też zamówiłam te maszynki i mi służą :-) , ale mąż mnie nacisnął i zrezygnowałam z nastepnych - internetowo. Stwierdziłam, ze nie są aż tak świetne, żeby płacić za nie aż tak dużo... Właśnie chciałam zapłacić za przelew, i tu się zdziwiłam: PRZELEW zagraniczny!!! Zawrzałam! Jutro zamierzam tam zadzwonić i poprosić o nr konta polskiego, bo miałam tylko ponieść koszt 9,90 i opłacić przy odbiorze (tak zrozumiałam z rozmowy tel) a tu taka niespodzianka :( Zobaczymy co mi powiedzą. Pytałaś o numer. Podaje: 22 586 98 90 Pozdrawiam

Gość Jevpargas
dzwonili do mnie dziś , ale po pewnym czasie wyłączyłem telefon z sieci potem włączyłem , i przeczekałem ich , na razie zrezygnowali

Gość zeta1313
Jak dzwonią wyraźnie mówią że paczka powitalna jest za 9,90 czyli koszt przesyłki i opakowanie a później można zrezygnować i wszystkie nr i e-maile są podane w liście powitalnym i później już w paczce powitalnej.Mi przysłali paczkę powitalną i zaraz jakoś wysłałam e-mailem że rezygnuję z dalszych paczek oni na to że Ok i nic nie przysyłają.

Gość zeta1313
Ja za przelew zapłaciłam tyle co za polski

Gość blueangel007
Dajcie jakiś namiar na nich bo chce z tego zrezygnować

Gość AnonimowyAbstynent
olga29 Podaj numer pod ktory dzwonilas. chodzi o handel danymi osobowymi. moje gg3757151

Gość padi27
Ja zrezygnowałam, Pan był bardzo miły ale teraz przyszedł mi rachunek do zapłaty coś około 15zł. Dzwoniłam dziś do nich i znów miły Pan powiedział, że muszę zapłacić jedyne 9,90 zł za przesyłkę. Trochę lipa:( Ja zapłacę bo się boje męża... on bardzo nielubi takich metod, i woli zapłacić i mieć święty spokój.

Gość mizerak
ja dostałam paczke ale wczesniej zdąrzyłam zajrzeć na ich strone a tu dowiedziałam się ze to oszuści i w ten sam dzień zrobiłam zwrot ale,dziś po miesiącu dostałam rachunek do zapłacenia na 24.90 za maszynki w tym 15zł upomnienia.za co płacić jak to świnstwo odesłałam ani nie zaglądając do paczki.naciągacze.i to wperfidny sposób.jak ich się pozbyć

Gość olllllciaa
a ja mam pytanie na który adres należy odesłać maszynkę i czy trzeba zapłacić to 9,90 odsylajac ?

Gość Gicio
Dzień po tym jak kupiłem Mach 3 zadzwoniła Pani z propozycja maszynka + 4 możyki za darmo na spróbowanie za pokrycie kosztów przesyłki 9,90 póżniej co 3 miesiące 12 nożyków za 34,90 ( 12 szt.taniej niż za 4 nożyki MACH 3) 4 nożyki przysłano 3 dni temu ( grubo po terminie obiecanym przeztelefon i tylko o to mógł bym się przyczepić) i moje uwagi do tematu ludzie słuchajcie co do was mówią a nie co chcecie usłyszeć Nożyki o niebo lepsze niż Gillette ( co prawda goliłem się 2 razy i nie wiem na ile starczą ) i zaciołem się tylko przy pierwszych 2 pociągnięciach póżniej już wiedziałem jak to robić ( odradzam pierwsze golenie na kacu). Jak dla mnie 12 nożyków co 3 miesiące to stanowczo za często Mach3 tyle bym nie zużył ale ponoć przez internet można zmienić datę dostaw szukając ich strony zobaczyłem tą i z całaodpowiedzialnością jak na razie mogę stwierdzić że poprzednie wypowiedzi to opinie oszołomów którzy myślą że dostaną coś za darmo. I jeśli nie podniosa ceny to przechodzę na te Flexi

Gość Marcjan
Moim zdaniem odbiegają od jakości maszynek Gillette znacznie. Rączka flexi-front jest niewygodna (gruba, źle leży w dłoni), główka ostrza jest praktycznie nieruchoma, same ostrza sprawiają wrażenie ostrych tylko przez tydzień. Dwa razy muszę przejechać żeby mieć pewność że dokładnie ogolone (a zarost mam słaby, brody by mi się nie udało zapuścić) Poza tym, tu nie chodzi o to, że ktoś nie zna warunków umowy, ale że maszynki do golenia wymagają większej uwagi niż czynsz, gaz i prąd razem wzięte - nie zdążysz z przelewem, płacisz 15 zł, musisz czytać regulamin, sprawdzać co przysłali i uważać!! bo jest to firma wysoce podejrzana. Szczerze odradzam

Gość gosia21/26
Witam wszystkich do mnie takze zadzwonił przemiły pan i próbował mi te maszynki wdusic Ja grzecznie powiedziałam mu że nie lubie kupowac w ciemno i poprosiłam go o adres strony internetowej aby sprawdzic produkt i kazałam zadzwonic mu na drugi dzień narazie nie dzwoni .Pozdrawiam wszystkich miłego dnia