Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁAN DISAJRe

Jestem Stylistką doradzam jaka fryzura pasuje do jakiej twarzy

Polecane posty

Gość ŁAN DISAJRe

Gość ŁAN DISAJRe
jeśli macie jakieś wątpliwośći co do swojego wyglądu . pytajcie

Gość ŁAN DISAJRe
pytajcie jesli macie jakies wątpliwości co do fryzury

Gość osto
czy do kwadratowej twarzy i okularow pasuje grzywka na prostoo?

Gość ŁAN DISAJRe
Tym razem to znowu ja/ zetnij włosy koniecznie na krótko bardzo. masz rude brwi więc farbowanie odpada . krótkie będą lepiej pasowaly do twojej twarzy

Gość ŁAN DISAJRe
osto grzywka jak najbardziej byle nie a całe czoło. ! lekko ścieniowana i koniecznie dłuższe włosy musisz mieć w żadnym wypadku krótkie . Ścienowane z lekkimi pazurkami z boków są wskazane :) a jaka masz obecnie fryzure?

Gość a co do okragłej buzi
pisze sie i mowi ze którkie włosy odpadaja, itp, zeby do wysokosci ramion lubdłuzsze, zeby skroni nie odsłaniac. a ja własnie wole krótsze włoski. marzy mi sie tak króciotko na chłopczyce

Gość osto
Tym razem to znowu ja/ - tak rudy idioto mam kwadratowe okulary:O ŁAN DISAJRe- mam wlosy do ramion lekko scieniowane, grzywke na bok ale raczej krotka i wlasnie bym chciala cos z ta grzywko zrobic bo kiepsko mi sie uklada:(

Gość osto
o fajna fryzurka. ja mam raczej geste wlosy i wydaje mi sie ze jak mam pocieniowane to mam strasznie duza glowe:O czy myslisz ze wlosy nie lepiej scinac na prosto bez cieniowania?

Gość ŁAN DISAJRe
osto : masz jakieś zdjęcie ? a co do okrągłej buzi Twoje włosy powinny być półdługie. Unikaj bardzo długich lub bardzo krótkich fryzur co z tego ze będziesz miala super fryzurke skoro nie bedziesz w niej wyglądała korzystnie .. Spróbowac mozesz chociaz ja odradzam..

fajny topik:) czesto sie zastanawialam nad tym co moglabym zmienic w swoim wygladzie.... czy autorka topiku moze mi cos poradzic? moze zmiana koloru wlosow?

Gość ŁAN DISAJRe
jak sie ma tłusty ryj to najlepiej zakryć boki włosami albo zgolić na łyso

Gość ŁAN DISAJRe
Osto cieniowanie zaleca sie osobą z cienkimi włosami poniewaz po cieniowaniou włosy wydaja się gęstsze ma sie wrażenie ze jest ich więcej . Skoro Ty masz gęste włosy tak jak mówisz to lepiej obetnij na prosto i zrób taką grzywkę jak na zdjęciu . Wybierz dobrego fryzjera i naprawde nie bedziesz miala zadnych problemów z grzywką :)

Gość a co do okragłej buzi
włanie teraz mam krótsze włoski, zadne tam póldługie ( btw co rozumiemy przez okreslenie póldługie? ) i wszyscy mi mowia ze super i koleznak chca namiary na fryzjerke :P

Gość ŁAN DISAJRe
ŁAN DISAJRe jak sie ma tłusty ryj to najlepiej zakryć boki włosami albo zgolić na łyso jakiś Podszyw . Nie zwracajcie uwagi na to ktoś sie najwidoczniej nudzi

Gość ŁAN DISAJRe
katarsis powinnaś mieć grzywke i jasniejsze włosy np brąż nie przystoi dziewczynie nosić kolor jak u starej baby

Gość mozesz
mam bardzo drobną i chudą twarz o kształcie pociągły - do tego słabe włosy - delikatne jak u dziecka - co mi radzisz?

Gość ŁAN DISAJRe
"katarsis powinnaś mieć grzywke i jasniejsze włosy np brąż nie przystoi dziewczynie nosić kolor jak u starej baby" to podszyw .

Gość ŁAN DISAJRe
dupa789332 Jeżeli jesteś zainteresowany układaniem puzzli na czas za pieniądze oto link.ja zarobiłam na tym już 112 zł. http://puzz.waw.pl/?p=TsDEIvaklyBP to podszyw

Gość ŁAN DISAJRe
Katharsis : teraz dopiero zauwazylam link ze zdjeciem . już ci mówię .. masz piwne oczy i jasne brwi wiec włoski troszke za ciemne jak do twojej oprawy oczu . myślę nad ciepłym brązem a jesli jestes odważna to proponuję rude refleksy . Rudy jest obecnie bardzo modny i pieknie sie prezentuje

Gość ŁAN DISAJRe
Katharsis : teraz dopiero zauwazylam link ze zdjeciem . już ci mówię .. masz piwne oczy i jasne brwi wiec włoski troszke za ciemne jak do twojej oprawy oczu . myślę nad ciepłym brązem a jesli jestes odważna to proponuję rude refleksy . Rudy jest obecnie bardzo modny i pieknie sie prezentuje to podszyw

Gość tralalala tra
a ty sie nudzisz ze dajesz porady n-lne? a skad mam wiedziec ze nie masz np 15 lat i ze swietnie sie bawisz nabijajac z tych biedaczek he???

Gość ŁAN DISAJRe
mozesz jeśli masz słabe włosy to dobra byla by fryzura na boba . wiesz jak ona wygląda ?

Gość mozesz
tak wiem tylko ze mam tez wichry przy twarzy a zazwyczaj przy bobie zostaja dluzsze pejsy i mi sie beda wykrecac :O a grzywka jest wskazana? mam dosc wysokie czolo

czyli cieply brąz plus rude refleksy? dodam, ze mam bladą cere:-o czyli trzeba rozjasniac rozjasniaczem?

Gość ewentualistkaaa
a ja mam dosc wysokie czoło ciemny blond wlosy, sredniej dlugosci takie za ramiona troche. teraz grzywka na bok. do tego blekitne, male oczy :/ Doradzisz?